Quantcast
Новини Пловдив » Спорт Важно » Контузеният Виана се завръща в Ботев, бият шута на адското менте Тейлон
Пловдив Спорт Спорт Важно

Контузеният Виана се завръща в Ботев, бият шута на адското менте Тейлон

Най-смешния и слаб играч, който се е подвизавал Ботев от Бисер Тошев насам – Тейлон, най-сетне бе разкрит от „умните глави“ в щаба. Ментето от Бразилия, което дойде от шампионата на Малта ще бъде изгонен до дни. В момента се търсят варианти той да бъде разкарат по възможно най-безболезнен начин от Коматево. Хубавото за Ботев е, че само 50 процента от правата му се държат от „канарчетата“, а останалата половина – от мениджърска агенция. Би трябвало супер яловият нападател, който е неадекватен при движенията си, происпирането на топката, изобщо – при всичко – да се разтрогне с тима без да има претенции, защото би било комично да предявява такива.

За ново острие Ботев ще опита да вземе добре познатия на бултрасите Фернандо Виана. Бразилецът е носител на Купата и Суперкупата с „жълто-черните“. Той дори получи червен картон във финала през 2017-а. Виана се представи отлично в Ботев и за престоя си реализира 18 гола. После бе продаден в ОАЕ, а след това е бил върнат в родината си. В момента е играч на тим от второто ниво в Бразилия, но дълго време е бил с травма.

Това прави състоянието и формата му неясни. Днешни медицински прегледи са показали, че той е готов за игра, което е добрата новина за Ботев. Клубът ще пробва да подпише с Виана за срок до края на годината за да се подсигури, ако той е извън познатото си ниво.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Съдия-рецидивист и аматьорът Тейлон погубиха Ботев на Герена 
Хеттрик на Неделев спаси бавен Ботев срещу слабака Дунав, Тейлон стана за смях

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...