Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Нов похват в Бизнес центъра на SPS: Ремонт на офиса по желание на клиента
Бизнес Градът Имоти Пловдив

Нов похват в Бизнес центъра на SPS: Ремонт на офиса по желание на клиента

В Бизнес центъра на хотел SPS ремонтират офиса по вкуса на клиента.
В Бизнес центъра на хотел SPS ремонтират офиса по вкуса на клиента.

Plovdiv-press.bg

Нова стратегия в сектора с наемите предлагат в Бизнес центъра на хотел SPS. Ремонт на офиса по желание и вкус на клиента – цвят на стените, настилката, всичко е въпрос на разговори. Издаваме обектите на нова боя, паркет и лед осветление, а за останали екстри се доплаща, коментира управителят на офисната част Росица Благоева.

Комплексът, който от около година е с нови собственици и мeниджмънт, обновява изцяло крилото с Бизнес центъра, а в момента 18 помещения се подготвят за нови наематели. Хотел SPS се намира на бул. „Освобождение“ №3, разполага с открит и закрит паркинг и е на възлово място – на 5 мин. от центъра на града. Към всички тези екстри можем да добавим, че наемите са изключително атрактивни.

Освен това таксата за общите площи е най-ниската в целия град, независимо от квадратурата, категорична е Благоева. За сравнение в други офис-центрове из града поддръжката на общите площи се формира на квадратен метър и често варира с десетки левове на месец, коментират брокери на имоти.

В SPS в момента могат да се наемат офиси от 16, 30, 32, 35, 42, 48 до 420 квдрата, минималният срок за договор е 1 година, обяснява Росица Благоева.

За наемателите откъм югоизточната страна имат допълнителна екстра – прозорците гледат към открития басейн, а това си е чист релакс по време на работа.

Много изгодно се предлага помещение от 160 м2 в партерния етаж на SPS. Става за детски център, бар, кафе, обяснява управителката на комплекса.

Изключително интересно е предложението за голям приземен склад от 420 квадрата, който разполага с две врати и може да се използва и да други цели. Ако клиентът поиска, бързо може да се преоборудва в офис, магазин или зала. Уверявам ви, по-изгодно в целия град няма да намерите, убедена е Росица Благоева.

За повече информация и контакти:

rent@hotelspsplovdiv.com,  0877497088 Росица Благоева

Още по темата

Стратегията „Гриин Плейс“ взриви пазара – луксозни жилища на атрактивни цени

 

Офисите в Бизнес центъра на SPS могат да се ремонтират по вкуса на клиента.
В комплес SPS има уютен ресторант, където може да похапнеш в обедната почивка или са си организираш изискано парти. Ресторантът наскоро е ремонтиран, а плоскостите от зеолит на тавана прочистват въздуха.
Брокери от водещи агенции се увериха в преимуществото на офисите в хотел SPS.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...