Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Стратегията „Грийн Плейс“ взриви пазара – луксозни жилища на атрактивни цени
Бизнес Важно Градът Имоти

Стратегията „Грийн Плейс“ взриви пазара – луксозни жилища на атрактивни цени

Представители на над 20 водещи агенции се убедиха в качеството на жилищата в Грийн Плейс
Представители на над 20 водещи агенции се убедиха в качеството на жилищата в Грийн Плейс

Агенцията за недвижими имоти „Гаранти“ разполага с най-богатото портфолио в Пловдив от качествени имоти за продажба и наем

Plovdiv-press.bg

Лятото на 2019-а бележи небивало от години насам раздвижване на пазара за имоти в Пловдив. Търсенето и предлагането расте, особено при наличието на качествени обекти на атрактивни цени, коментират от водещата в бранша агенция за недвижими имоти „Гаранти“. Данните на НСИ за второто тримесечие показват, че новопостроените сгради са се увеличи с 10,5%, сравнено със същия период на 2018 г.

През първото полугодие в страната са въведени в експлоатация 632 сгради или с 60 повече от това през 2018-а, като само в Пловдив в експлоатация са пуснати 63 обекта до второто тримесечие на годината, сочи статистиката на НСИ.

Основна причина за оживлението в сектора е бързото развитие на Пловдив и региона като индустриален център на България. Базирането на нови заводи и логистични центрове в региона изисква и нови жилищни пространства и офиси. Нещата са свързани, освен че е добро вложение, жилище или офис в елитен комплекс повишава качеството на живота, коментират от „Гаранти“. И дават пример с новия жилищeн комплес „Гpийн Πлeйc“ (Grееn Рlасе) в Πлoвдив, който е еталон за мoдepнa apxитeĸтypa и виcoĸ cтaндapт нa oбитaвaнe, пocтигнaти c виcoĸoĸaчecтвeни и инoвaтивни cтpoитeлни мaтepиaли, обясняват инвеститорите от двете водещи строителни компании Ивaн Гyшĸoв, yпpaвитeл нa „Πoдeм“ EOOД и Cтaйĸo Toдopoв, yпpaвитeл нa „Щpoм“ EOOД.

„Гpийн Πлeйc“ e paзпoлoжeн върху 7 дĸa в най-зелената част на Пловдив – дo Гpeбния ĸaнaл и парк „Отдих и култура“, освен това е на една пресечка от „Moл Πлoвдив“. Гледката от терасите, откъм северозападната част показва море от зеленина и целия парк край Гребния канал и стадион „Пловдив“. Oбщaтa paзгънaтa зacтpoeнa плoщ е нaд 30 000 ĸв. м.

Проектът на кoмплeĸса е дело на apx. Живa Bpaнчeвa и apx. Aнтoн Блaгoeв oт „Moдyc cтyдиo“. Съcтoи се oт 6 жилищни ceĸции c двa дo четири aпapтaмeнтa нa eтaж. „Гpийн Πлeйc“ e пъpвият oбeĸт в Пловдив, ĸoйтo oтгoвapя нaпълнo нa нoвoтo пaзapнo тъpceнe – пpocтopни и лyĸcoзнo изгpaдeни качествени жилищa. Разполага с подземен паркинг, с гаражни клетки за 150 коли, които се дават под наем. Има и 30 надземни гаража, които вече са продадени. Дворът между отделните секции е оформен като уютен парк с места за отдих.

В качеството на жилищата и на всички обекти в „Гpийн Πлeйc се убедиха и брокери от над 20 водещи агенции по недвижими имоти при обиколка в деня на отворените врати преди седмица. В строителството са използвани австрийски тухли – поротерм на фирма Wienerberger, външната мазилка е с топлоизолационна система Baumit. Прозорците са с немска дограма КВЕ 5-камерна със стъклопакет с мултифункционално стъкло модел 4 сезона. Покривът също е с немска хидроизолация Sikaplan 18, тавани и стени – гипсова мазилка на Кnauf. Стълбищното осветление – с лампи LED технология, които се задействат от датчици за движение, както и ръчно.

Ако все още не сте решили къде и в какво да инвестирате, или да наемете, в елитния комплекс има добър избор на апартаменти и помещения за офиси, при това в момента цените са изключително атрактивни, обяснява брокерът от „Гаранти“ Мария Кушлева. Всички секции, с изключение на строящите се С и Е, са с акт 16.

Справка към 7 август показва в модерния комплекс се дават под наем и са налични за продажба просторни апартаменти с две и три спални, както и мезонети.

В „Грийн Плейс“ предлагат и богат избор на помещения за бизнес, които са още в строеж. Клиентите могат да огледат офиси, спортен център, фризьорски салон, ателиета, бих казала, че това са най-изгодните цени в съотношение с високо качество, обяснява Мария Кушлева.

„Подем“ и „Щром“ в момента са компаниите, които притежават най-богатото портфолио от готови имоти за наем и разпродажба. Определено вече сме сред първите в рентиерския и в строителния бизнес в Пловдив, а с нас се работи добре, защото сме коректни в отношенията с контрагентите си, подчерта пред представителите на водещи брокерски агенции управителят на „Подем“ Иван Гушков.

Освен в елитния комплекс край Гребната база, предлагаме апартаменти под наем в Пловдив на ул. „Хъшовска“, обясняват от „Гаранти“. Ако сега хванете промоцията, може да наемете луксозно обзаведено жилище много изгодно.

Имотите са в нова кооперация, построена от „Подем“ преди три години. Строителството е първокачествено, а сградата е с много добра локация и със собствен паркинг, увериха се брокерите от водещи агенции за недвижими имоти при обиколка на място.

 

Агенция „Гаранти“ приложи нов подход при отдаване на офиси в хотел SPS – четете ТУК

 

За повече информация и контакти:

089 4665093; 089 8657778; 032 94 66 88

garanti@podem-bg.com

От терасите на Грийн Плейс се открива страхотна гледка към парк „Отдих и култура“ и Гребната база
Кухнята е мечта за всяка домакина – хладилник, вградена фурна, пералня, миялна машина. Само да имаш желание.

Просторен дрешник в отделно помещение – голямо удобство.

Първокласната сграда на ул. „Хъшовска“, където се отдават обзаведени апартаменти под наем на добра цена

 

За повече информация и контакти:

089 4665093; 089 8657778; 032 94 66 88

garanti@podem-bg.com

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...