Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Извергът Мартин погубил Кристи, за да си отмъсти за сексуални гаври в затвора
България Важно

Извергът Мартин погубил Кристи, за да си отмъсти за сексуални гаври в затвора

Мартин Трифонов
Мартин Трифонов

Педофилът Мартин Трифонов вероятно е убил 7-годишната Кристин от Сотиря, за да си отмъсти за сексуалното насилие, на което е бил подложен в Бургаския затвор. Това намекна в „Тази сутрин“ по бТВ бившият директор на Централна служба за борба с организираната престъпност в МВР Тихомир Стойчев.

Наскоро бе съобщено, че извергът, който разби главата на малко момиченце с камък, е бил в затвора в Бургас заради блудство с друго дете и там е бил сексуално малтретиран.

„Криминализацията на обществото се задълбочава. За последен път за ръст на сексуалната и насилствената престъпност се говореше, когато министър бе Валентин Радев. Тогава се показа един скок с 10% увеличение на подобни извращения. Политиците едва сега се нагаждат да говорят за химическа кастрация, която да минимализира престъпността. В много държави това го има. Дори и в съседна Македония го приеха“, заяви Стойчев.

„От друга страна имаме маргинализация като в случая с Мартин – един човек, който няма образование, работа и дори телефон. Той е изтърпял много жестоко насилие в затвора. Там са безпощадни към хора, които са вършели блудства с деца, насилие и други сексуални посегателства“, добави той.

„Маргиналите гледат на обществото като на враг и те отмъщават на всеки, на когото могат, особено когато престъпниокът е осъждан за блудство. Мартин свързва това със секс. Някъде се прокрадна дори информация, че този човек е импотентен“, каза още Стойчев.

Бившият главен секретар на МВР проф. Николай Радулов пък изтъкна, че начинът, по който Мартин е извършил престъплението в Сотиря е толкова гнусен, че е нормално дори служебният адвокат да се откаже от нето. Счел е за невъзможно да защитава такъв престъпник, добави той.

„Обвиняемият за убийството е трябвало да бъде наблюдаван от служители на МВР. Има около 700 души, които са осъдени и властта не ги знае къде са. Не могат да ги вкарат в затвора. Поне веднъж месечно трябваше да е посещаван от оперативен работник и да бъде държан под око“, каза още професорът.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...