Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Стефан Данаилов приет спешно в болница, не може да върже изречение СНИМКА
България Важно

Стефан Данаилов приет спешно в болница, не може да върже изречение СНИМКА

снимка: Флагман

Стефан Данаилов се намира в тежко състояние  в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед“. Обичаният актьор, преподавател и бивш министър на културата е докаран от Приморско.

Оказа се, че линейката пристига от хотел, където и без друго разклатеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде транспортиран и хоспитализиран в Бургас, пишат колегите от сайта Флагман.

Линейката бе ескортирана от черен джип, от който излязоха двама мъже – софиянци, вероятно негови близки приятели. Репортерът на Флагман направи опит да разбере какво се е случило и приближи 76-годишния пациент, който по принцип е добронамерен, независимо от състоянието и не отказва разговор с журналисти.

Този път обаче видът му беше отчайващ. Данаилов опитваше да артикулира изречение, но не му се удаваше. По наша информация носилката бе насочена към Отделението по травматология и ортопедия. Налагало се да се правят снимки във връзка със счупване на тазобедрена става. От известно време бившият министър и бивш народен представител е в тежка депресия, предизвикана след смъртта на съпругата му Мери.

Данаилов нямал към този момент проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия, но сега изглежда състоянието му е критично по други причини.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...