Quantcast
Новини Пловдив » България » Бабата на убитата Кристин от Сотиря: Лекарят не прегледа детето, да си скъса дипломата
България Важно

Бабата на убитата Кристин от Сотиря: Лекарят не прегледа детето, да си скъса дипломата

Ще съдя лекаря от „Спешна помощ“, защото не оказа първа помощ на внучката ми, също и болницата, защото не беше подготвена за този тежък инцидент. Искам лекарят сам да си скъса пред камерите дипломата. Това заяви пред bTV бабата на изнасилената и убита 7-годишна Кристин от сливенското село Сотиря. Обвинен за убийството на детето е 21-годишният Мартин Трифонов, който направи пълни самопризнания.

Ужасих се от гледката, изгубила съм моменти, линейката дойде, но аз дадох първа помощ на внучка ми. Дадох и вода, гушнах я. Господинът наречен „доктор“ дори не се наведе, за да я прегледа. Нямаше никаква лекарска намеса. На доктора от „Спешна помощ“ видях само краката. Кондукторка, слязла от превозното си средство потвърди версията ми. Тя каза, че не е имало медицинска сестра, а докторът не е пипнал внучката ми“, обясни Милка Георгиева.

Д-р Недко Димитров, отзовал се на сигнала за пребитото дете, вини бабата за това, че не е успял да окаже първа помощ на момиченцето. Той признава, че е седнал при шофьора, а не при пациентката. Според него жената е изпаднала в истерия и не е пускала малката Кристин.

„При това положение аз не мога да продължа прегледа, понеже нямам достъп до детето, бабата врещи, крещи и го стиска. При това положение аз нямам избор, по най-бързия начин трябва да го транспортирам до лечебното заведение“, каза още лекарят.

Още новини по темата

Извергът Мартин погубил Кристи, за да си отмъсти за сексуални гаври в затвора

Оставиха в ареста убиеца на малката Кристи от Сотиря

ДНК проба закова Мартин Трифонов като убиец на малката Кристин

Майката на задържания за убийството на Кристи: Мартин е невинен, криеше се от страх

Близки на убитата по жесток начин Кристи от Сотиря ще съдят медиците

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...