Новини Пловдив » България » Пострадалите след екшъна с парашут на Каваците: Добре, че сме живи
България Инциденти

Пострадалите след екшъна с парашут на Каваците: Добре, че сме живи

Снимка: 24 часа

Благодарна съм, че сме живи и нямаме сериозни наранявания. Няма да се занимаваме със екстремни неща. Това каза пред Нова телевизия жената, която заедно със сина си кацнаха с парашут в дърво край Каваците, след като въжето, което ги свързвало с лодка, се скъсало. Двамата кръжали около 15 минути във въздуха, преди да се скъса въжето и парашутът да ги отнесе в гората.

Майката и 14-годишният й син прелетели километри, преди парашутът да се заплете в клоните. Поне през следващите 10 години не ни трябват никакви атракции, добавя момчето. „Хората бяха във въздуха около 15 минути. Вятъра се засили и въжето се скъса. Колкото и да ни е мощна лодката, нямаше сила да приберем парашута“, заяви управителят на водния атракцион Виктор Николчовски, предава Нова тв.

„60-70 мъже се опитаха да избутат лодката навътре в морето, а след като въжето се скъса всички се запътихме да видим какво става с пострадалите“, разказа една от дамите, станали свидетел на инцидента.

„Приятно усещане изпитваш, ако въжето ти е здраво и не се скъса. Заради силният вятър в случая то се е скъсало. Лодката не е успяла да влезе навътре и около 15 минути жената и синът й са се въртели във въздуха“, обясни водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев. Подобен инцидент имаше наскоро и в Созопол. Човек с парашут кацна върху покрива на заведение.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Съгласни ли сте с идеята на кмета Здравко Димитров да тегли до 120 млн. лева заем?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!