Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Треньор по борба и приятелката му са убитите край Негован, има арестувани
България Крими

Треньор по борба и приятелката му са убитите край Негован, има арестувани

Има арестувани за жестокото убийство край Негован. Както вече ПловдивПрес съобщи изяснена е самоличността на двамата убити, открити във водоема до селото преди 10 дни. Намереният застрелян мъж  е бивш треньор по борба и се казва Йордан Атанасов. Освен в български отбори, той е работил и в Саудитска Арабия. Убита е и приятелката му, с която живеели заедно на столичния бул. „Витоша“, съобщи БНР.

МВР провежда от вчера операция по изясняване и събиране на доказателства по случая. Съседи на мъжа обясниха пред „Хоризонт“, че полицията събира повече информация за него, като разпитва живеещите в блока, включително дали в кооперацията е имало ремонти.

Съседи потвърдиха, че не са виждали двойката повече от месец. Освен това, потвърждават, че двойката е имала бяло куче, както първоначално съобщи полицията. От МВР бяха разпространили и снимки на дрехите на убитите с огнестрелно оръжие и ключовете от автомобила им.

Дъщерята на семейството, която живее в Нигерия, е подала сигнал до МВР, след като видяла снимките на дрехите на убитите, публикувани от МВР в интернет

Атанасов е бил треньор в „Олимпийски надежди“ и деца от Нигерия са идвали на лагери в България. Бившият треньор по борба има дъщеря, женена за нигериец, с когото имат и дете.

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...