Новини Пловдив » Важно » Гергов с устно окръжно към БСП: Не се лъжете да гласувате за Славчо
Важно Градът ИЗБОРИ 2019 Пловдив Политика

Гергов с устно окръжно към БСП: Не се лъжете да гласувате за Славчо

Георги Гергов

Ние отиваме на балотаж с ГЕРБ, но ако Славчо Атанасов стигне до балотажа, той не трябва да получи и един глас от нас. Това е заявил пред актива на БСП областният лидер на партията Георги Гергов по време на градската конференция, след като журналистите бяха поканени да излязат вчера, научи ПловдивПрес от няколко делегати на форума. Изявлението е станало след като присъстващите журналисти са били поканени да напуснат събранието, за да остане само партийният състав.

Славчо Атанасов е наш политически противник на предстоящите избори, подчертал пред социалистите областният председател. Градската конференция, която се проведе вчера, БСП издигна Николай Радев за кандидат-кмет.

Гергов изрично предупредил червените активисти „да не се лъжат да гласуват за Славчо Атанасов“, особено в три от шестте района на Пловдив. „Западен, Южен и Тракия да внимават как гласуват, да не подкрепят Атанасов“, обърнал се към социалистите от трите района Гергов.

Областният лидер на БСП бил категоричен, че социалистите ще стигнат до балотаж, а Николай Радев и кандидатът на ГЕРБ Здравко Димитров ще се изправят един срещу друг.

На предишните местни избори през 2015 година окръжното да не се гласува за Славчо Атанасов беше дори прието като решение на Градския съвет на БСП, припомнят червени активисти.

Още по темата

Гергов: Имаме най-добрия кандидат! Първата ни цел е балотaж, а втората – победа

Официално: БСП пуска Николай Радев в битката за кмет на Пловдив

Красимир Трифонов: Целта на БСП е 20 хиляди гласа, балотаж и силна група в ОбС

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Съгласни ли сте с идеята на кмета Здравко Димитров да тегли до 120 млн. лева заем?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!