майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Дъщерята на блъснатата жена от сина на шефа на НАП: Майка ми е премазана, хвърчала е 10 метра
Важно Градът Инциденти

Дъщерята на блъснатата жена от сина на шефа на НАП: Майка ми е премазана, хвърчала е 10 метра

Николина Русева Снимка: Нова телевизия

Майка ми е била премазана. Не знам с каква скорост се е движело това момче, но един свидетел ми каза, че е хвърчала 10 метра. Това заяви пред Нова телевизия Николина Русева, дъщеря на премазаната възрастна жена от сина на шефа на НАП – Пловдив – Ивайло Найденов.

Шефът на НАП – Пловдив  Венелин Найденов се е опитал да прикрие сина си Ивайло Найденов, след като той блъсна с колата си и уби 77-годишна жена в града под тепетата. Впоследствие 20-годишният младеж е направил пълни самопризнания. Тестовете за алкохол и наркотици, направени на Найденов след катастрофата, били отрицателни, съобщи Нова телевизия като се позова на полицията.

Найденов има 13 нарушения за шофиране с превишена скорост, без колан и за отнемане предимство на пешеходец на пешеходна пътека. Около половин година, след като получава книжка, тя му е отнета за три месеца за каране с висока скорост. В момента е на свобода под гаранция от 10 000 лева.

Майка ми се е прибирала от магазина  и малко преди 21 часа е била блъсната. Всичко се случва в пловдивския квартал „Тракия“ на 28 август. Разбрах, че когато се е прибирала в междублоковото пространство я блъска кола. При маневра на заден код. Майка ми е била премазана – със счупен череп, таз и срамни кости“, обясни дъщерята на загиналата възрастна жена.

„Не знам с каква скорост се е движело това момче, но един свидетел ми каза, че е хвърчала 10 метра. Никой обаче не иска да стане свидетел и да говори с полицията от страх“, казва тя. Русева припомни, че момчето първо е избягало от мястото. „Притесняваме се да не се потули случаят, защото той е син на шефа на НАП – Пловдив. Молим и призоваваме свидетелите да не се крият и страхуват, а да ни помогнат“, заяви тя.

„Никой не ни е потърсил от семейството на виновника, дори за да изкажат съболезнования. Искам справедливост и момчето да си получи заслуженото. Мисля, че книжката му трябва да бъде отнета за цял живот. Той е на 20 години. Какво да искам повече, аз също имам дете и знам какво е. Дано този човек осъзнае грешката си, тя на него ще тежи“, смята дъщерята на загиналата.

„Аз искам справедливост. Вече не желая да ми се извиняват, досега не се сетиха сами да го сторят“, добави тя. И разказа, че майка й била жизнена пенсионерка, виждала се с приятелки и изглеждала на 60, а не на 77.

Ако влезе в затвора дали ще се поправи? Може да стане и по-лошо“, завърши Николина Русева.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...