Новини Пловдив » Пловдив » Лого на „Пловдив 2019” се превърна в хит в парк в „Тракия”
Кадър на деня Пловдив

Лого на „Пловдив 2019” се превърна в хит в парк в „Тракия”

Триизмерното лого на Пловдив – Европейска столица на културата бе монтирано в най-новия парк на бул. „Освобождение” в район „Тракия”. Кметът Костадин Димитров съобщи, че само за ден то вече е хит сред посетителите в зелената зона.

Новото място за снимки и срещи в „Тракия” – така го наричат жителите на района и приветстват инициативата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров.

Много събития от календара на Пловдив – Европейска столица на културата, както и от културния календар на общината се провеждат в нашия район. Домакини сме на концерти, фестивали, театрални, танцови спектакли и др. За това за нас е важен този символ на годината, в която градът ни е носител на най-престижната титла за култура на Стария континент”, сподели Костадин Димитров – кметът на „Тракия”.

Композицията представлява седемте арки, образуващи логото, които се смаляват в перспектива, а в основата й има надпис „Plovdiv 2019“. Инсталацията е изработена по иновативна технология и за монтирането й не е нужно нарушаване на настилката.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Съгласни ли сте с идеята на кмета Здравко Димитров да тегли до 120 млн. лева заем?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close