Новини Пловдив » Важно » Славчо Атанасов и Павел Милушев: „Източен“ не е и няма да бъде задният двор на Пловдив
Важно ИЗБОРИ 2019

Славчо Атанасов и Павел Милушев: „Източен“ не е и няма да бъде задният двор на Пловдив

Проблеми с чистотата, с изграждането на нови спортни площадки, с паркирането и състоянието на улиците поставиха жители на район „Източен“ по време на разговорите си днес с народния представител и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и с кандидата за кмет на района Павел Милушев. Немалка част от хората бяха категорични и за това, че „Източен“ остро се нуждае от изграждане на нова детска градина.

Верни на кампанията си „От врата на врата“ Славчо Атанасов и Павел Милушев разговаряха повече от три часа с жители на района.

Славчо Атанасов беше категоричен, че Пловдив е неделим и трябва да се обръща внимание не само на Главната улица и идеалния център, но и на всички останали райони на Пловдив. „За нас е важна всяка улица – без значение дали тя е в центъра, или в някои от кварталите на Пловдив. Ако ни гласувате доверие – ние сме категорични: влизаме в кварталите на Пловдив. Градът трябва да се развива навсякъде“, каза Славчо Атанасов.

По време на разговорите си с хората от район „Източен“ Павел Милушев, който е от района и познава в детайли проблемите му, начерта няколко неотложни задачи, които да бъдат решени в спешен порядък.

Сред тях са изграждане на нови паркинги и увеличаване на паркоместата в близост до жилищните блокове, ремонт и възстановяване на спортните площадки в района, завършване продължението на ул. „Богомил“ до бул. „Санк Петербург“, завършване продължението на ул. „Удроу Уилсън“ до ул. „Бъндерица“, поддържане на зелените площи в района, изграждане на обещаната детска площадка от предишното управление между ул. „Месемврия“ и ул. „Варна“ и изграждане 8 нови детски площадки, възстановяване на тротоарните настилки, които на места са в трагично състояние, изграждане на ново улично осветление на местата, на които то отсъства, скорошно и бързо изграждане на нова детска градина на ул. “Богомил“.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Каква е според вас разликата между извънредно положение и извънредна епидемична обстановка?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close