Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Специалист по проекти е кандидатът на ЗС „Ал. Стамболийски“ за район „Северен“
ИЗБОРИ 2019 Пловдив Политика

Специалист по проекти е кандидатът на ЗС „Ал. Стамболийски“ за район „Северен“

Ваня ДРАГАНОВА

36-годишният политолог  и специалист по проекти Борис Вълев е кандидатът на ЗС „Александър Стамболийски“ за кмет на район „Северен“. „Той е кореняк пловдивчанин, много подготвен, човек, който наистина има визия за район „Северен“, представи го кандидатът за кмет на Пловдив Георги Колев.

Семейството на Борис Вълев има няколко аптеки, а той е председател за Пловдив на национално  сдружение „Младежки глас“, което работи за реализацията на младите хора в цялата страна. „Район „Северен“ е входната врата на Пловдив, а когато човек влезе през входната врата, не е хубаво да вижда разхвърляни маратонки, дрехи и бельо. Затова ще работя да развием район „Северен“ и да го превърнем в едно райско кътче“, заяви Борис Вълев.

За него ключов е проектът по подмяна на водопровода и канализацията в района, което е свързано с куп неудобства, затова и в ЗС „Александър Стамболийски“ планират дигитална система, която да информира за ремонтите хората в целия град.

Приоритети за Борис Вълев са и изграждането на достъпна за хората с колички среда, защото подлезите по бул. „България“ са крайно неудобни, обновлението на бул. „Марица-север“, както и изграждането на нови паркове в района.

„Проектът за ремонт на бул. „Марица-север“ е осакатен. Ако ние запазим ширината на платното към пешеходния мост, ние ще направим едно нищо за много пари. Идеята да се направи там пълноразмерен булевард трябва да бъде много широко застъпена, защото, ако от северената страна на реката се изгради широк булевард, както е „Марица-юг“, ще се облекчи трафикът в целия град“, каза кандидатът за кмет на Пловдив адвокат Георги Колев.

ЗС „Александър Стамболийски“ няма да издига кандидати за районите „Централен“ и „Тракия“, но ще има пълна листа за съветници, в която партиен кандидат ще е само Георги Колев.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...