майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Враг на проф. Юлиан Вучков наследи апартамента му до НДК
България Суматоха

Враг на проф. Юлиан Вучков наследи апартамента му до НДК

Михаил Петров в роля

Братът на проф. Юлиан Вучков – актьорът от Народния театър Михаил Петров наследи апартамента му. Звездата от „Войната на таралежите“, „Ла донна е мобиле“ и сериалите „Магна Аура – изгубеният град“ и „Руслана и Людмил“ е имал среща вчера сутринта с общия работник Виктор, който се е грижил в последните 4 месеца за тв звездата. На нея сиракът е връчил ключа за жилището, което се намира срещу градинката на НДК.

Михаил Петров е човекът, който е освободил тялото на водещия на „Времена и нрави“ от Военна болница в понеделник като негов единствен роднина. Проф. Вучков почина на 83-годишна възраст в неделя вечерта, докато в ефира на „Евроком“ се излъчваше запис на старо негово предаване с участието на естрадната легенда Маргарита Хранова. Той се е почувствал зле в късния следобед, като до последно се е надявал да си води рубриката. За целта си е бил приготвил черен костюм със сива риза.

Именно с тях критикът ще бъде погребан утре – 26 септември, след опелото в столичния храм „Св. Седмочисленици“ от 12 часа. Виктор ги е предал на Михаил Петров заедно с ключа на апартамента. Имотът идва като подарък за 70-годишния юбилей на актьора, който е на 8 октомври, въпреки че през годините двамата са в открита вражда. Те са родени от една майка, но да от различни бащи. Точно заради това проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и неведнъж го е обявявал за „бездарно актьорче“.

Те са били в нормални отношения до смъртта на майка им, след което спрели да си говорят, съобщава в-к „Телеграф“. По ирония на съдбата именно Петров организира изпращането в последния му земен път, заедно с работодателите му от „Евроком“.

Михаил дори е забранил на хората, които са били до брат му в последните месеци, да ходят до болницата и да разпитват лекарите за причините за смъртта му. Освен Виктор цяло лято го е посещавала и моделката Алина Дуарте, носителка на титлата „Мис Лято 2013“, която му е съседка. Тя казва, че сърцето на Юлиан е било по-здраво от нейното и е изненадана, че е получил инфаркт.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...