Новини от Пловдив » Спорт Важно » Лига „Краси“ чука на вратата с над 130 участници и 37 000 лв. награден фонд
Важно Конен спорт Марица Пловдив Регион Спорт Спорт Важно

Лига „Краси“ чука на вратата с над 130 участници и 37 000 лв. награден фонд

Стефан БОРИСОВ, plovdiv-press.bg

Превърналата се вече в традиция и чакана с огромен интерес конна надпревара – Лига „Краси“ ще се проведе идния уикенд. Арена на събитие №1 в света на елитните ездачи у нас от всички възрасти и категории отново е конна база „Фригопан“.

Квалификациите за състезанието вече привършиха и е ясно кои се класират за финалите. В събота и неделя в Царацово ще се разиграва общ награден фонд от 37 000 лева. Страхотна сума, която подхожда на турнир от подобен ранг и е осигурена от спонсора – майонеза „Краси“.

По информация на ПловдивПрес над 130 ездачи ще се впуснат в спор за точки и купи. Всичко това ще бъде гарнирано с удовлетворение, че както обикновено – трибуните ще са пълни.

От година на година все повече деца се палят по конната езда и надпреварите с препятствия, а Лига „Краси“ има основна заслуга за този факт. Не е изненада, че и тази година на финалите едни от най-оспорваните титли ще бъдат в категориите „Деца“ и „Аматьори“.

Участниците в Лига „Краси“ ще бъдат от всички краища на България, което допълнително засилва конкуренцията и емоциите са гарантирани.

Условията за всички са възможно най-добри, защото конна база „Фригопан“ е сред най-модерните у нас, а и на Балканите. Хотелската и ресторантска част са в готовност да посрещнат гостите, зрителите и състезателите, така че Лигата да запази имиджа си на водеща в конните спортове.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...