Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2019 » Иван Стоянов: Повече зеленина и детски площадки, нова детска градина и ясла в район „Източен“
Градът ИЗБОРИ 2019 Общество

Иван Стоянов: Повече зеленина и детски площадки, нова детска градина и ясла в район „Източен“

„Паркът до паметника на генерал Радко Димитриев ще бъде облагороден с допълнителна зеленина, а поливна система ще осигурява свежестта на растителността дори и в най-големите летни жеги.“ Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов пред жители на квартал „Гладно поле“.

С него и Златин Велев, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ, млади майки споделиха, че в тази част на района има все повече малки деца и площадките за тях вече не стигат. Иван Стоянов им показа точното място в парка, където предвижда да изгради модерна и безопасна детска площадка.

Със съдействието му като директор на общинското предприятие „Чистота“ в парка се монтира чисто нова чешма. За по-добрия облик на цялото пространство ще допринесе и ново LED осветление, което по думите на Златин Велев като специалист е двойно по-икономично. На мястото на премахнатите метални гаражи ще бъдат оформени удобни паркоместа, което да допълни облагородяването на зоната.

В близост има други детски кътове, които също предстои да бъдат осъвременени по европейски стандарт. В предизборната си програма кандидат-кметът е заложил изграждането на нова детска градина, ясла и млечна кухня, като дори има идея за подходящи терени в съседство.

На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...