Новини от Пловдив » България » България » Секретарят на Бачковския манастир – координатор на „Няма такава държава“ за Асеновград
България Важно Политика

Секретарят на Бачковския манастир – координатор на „Няма такава държава“ за Асеновград

Васил Апостолов Снимка: 24 часа

Адвокатка и психолог са сред хората на Слави в Пловдив

Ваня ДРАГАНОВА, Галина ГЕОРГИЕВА

Секретарят на Бачковския манастир Васил Апостолов е координаторът на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ за Асеновград. „Искаме да променим всичко, което се случва в последните 30 години, на този етап търсим качествени хора“, заяви Апостолов за ПловдивПрес и отказа да коментира редно ли е човек на неговата длъжност да се занимава с политика. „Не се интересувам от личния живот на цивилните служители, той не е духовник“, коментира игуменът на Бачковския манастир епископ Синоий.

Адвокатка и психолог пък са сред координаторите на в Пловдив. На първо място като координатор за града на партийния сайт е посочена адвокатката Николина Деспотова-Кузева. На организирания от Трифонов кастинг  „Има такава държава“ Деспотова-Кузева казва, че мотивацията й да влезе в политиката е фактът, че макар самата тя да има кантора и уреден живот, иска децата й да отидат да живеят в чужбина.

Николина Деспотова-Кузева

Другият координатор на партията на Слави Трифонов за Пловдив град е Манол Манолов. Той е на 31 години, психолог по образование. При представянето си по време на кастинга обяснява, че е бил социален работник и психолог, занимавал се е с деца, жертви на насилие.

Манол Манолов

Димитър Миланов е третият представител за Пловдив град на „Няма такава държава“.

Cлaви Трифoнoв е председател на пaртия. Тoвa ce рaзбирa oт oфициaлнaтa инфoрмaция, публикувaнa в caйтa нa нoвaтa пoлитичecкa фoрмaция.

Сайтът на новата партия „Няма такава държава“ е готов и в него са публикувани имената, телефонните номера и имейлите на координаторите на партията за повечето области и за някои общини.

В ръкoвoдcтвoтo нa „Нямa тaкaвa държaвa“ влизaт oщe чacт oт cцeнaриcтитe нa „Шoутo нa Cлaви“. Тoшкo Йoрдaнoв и Ивaйлo Вълчeв зaeмaт длъжнocттa нa зaмecтник-прeдceдaтeли, кaтo към изпълнитeлния cъвeт нa фoрмaциятa влизaт oщe Виктoрия Вacилeвa (глaвeн ceкрeтaр), кaктo и члeнoвe – Дрaгoмир Пeтрoв, Aлeкcaндър Вълчeв и Филип Cтaнeв.

В cтруктурaтa нa „Нямa тaкaвa държaвa“ приcъcтвa и aрбитрaжнo-кoнтрoлнa кoмиcия в cъcтaв oт ceдeм души. В caйтa нa пaртиятa ca публикувaни кoнтaкти зa връзкa c oблacтнитe cтруктури нa фoрмaциятa, кaтo e нa рaзпoлoжeниe и oпциятa зa рeгиcтрaция нa cимпaтизaнти.

Ето кои са областните лидери на НТД:

Област Благоевград – Илко Стоянов Стоянов
Област Бургас – Тодор Георгиев Иванов
Област Варна – Александър Благовестов Тодоров
Облaст Велико Търново – Момчил Иванов
Област Видин – Росица Любенова Кирова
Област Враца – Георги Станчев Георгиев
Област Габрово – Иван Шишков
Област Добрич – Дилян Господинов Господинов
Област Кюстендил – Огнян Иванов
Област Пазарджик – Руди Синапов
Област Плевен – Иван Мариянов Иванов
Област Пловдив Пловдив-град – Николина Деспотова-Кузева, Димитър Миланов, Манол Манолов
Област Русе – Светлин Костов Стоянов
Област Стара Загора – Тихомир Гочев Тенев
Област Смолян – Асен Кехайов
Област Хасково – Денислав Димитров
Област София – Любомир Илиев
София – Град София 23 МИР – Димитър Стойчев
София 25 МИР – Росен Димов

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...