Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2019 » Здравко Димитров откри обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ и пожела нови шампионки
ИЗБОРИ 2019

Здравко Димитров откри обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ и пожела нови шампионки

Здравко Димитров участва в откриването на обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ в Пловдив.

Сградата години наред тънеше в разруха, а днес е прекрасно реновирана. Към нея има три съблекални, стая за треньорите и балетна зала. „Искам да ви поздравя за това, че с толкова любов и грижа към децата, сте обновили комплекса. Пожелавам ви тук да създадете новите шампионки на България“. Това заяви при откриването кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Малките гимнастички и тяхната треньорка европейската шампионка Мария Илиева пуснаха дузина цветни балони. „Пуснахме тези балони като всяко едно дете си пожела нещо съкровено, към небето полетяха мечти, на които ние родители, учители и треньори ще се опитаме да помогнем да се сбъднат“, заяви Маша Илиева. По думите й всеки човек трябва да отдаде на хората това, в което е най-добър, да даде своята енергия за просперитета на България. Специален гост на тържеството беше първата треньорка на Маша и на Мария Петрова – Наталия Моравенова. Сред гостите бе и кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Южен“ Костадин Язов.

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Съгласни ли сте с идеята на кмета Здравко Димитров да тегли до 120 млн. лева заем?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close