Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Настъпва пълнолуние в Овен – какво ни чака?
Важно Посоки Суматоха

Настъпва пълнолуние в Овен – какво ни чака?

Пълнолуние в овен
Пълнолуние в овен

След ретроградния Плутон и Меркурий в Скорпион, идва ред на друго значимо астрологично събитие – пълнолуние в Овен. То ще настъпи в неделя, 13-ти октомври и както се досещате, ще промени някои аспекти от нашия живот.

Много от представителите на зодиака ще се сблъскат с най-различни предизвикателства, сякаш звездите искат да ги изпитат колко са търпеливи.

Пълнолунието в Овен ще се отрази най-вече на кариерата и любовните ни отношения. Ще изпитаме противоречиви чувства – от една страна ще получим неща, за които винаги сме мечтали, но от друга ще се сблъскаме с нашите най-големи страхове.

Овните, които имат силен характер, винаги търсят истината. Подобно на тях, някои ще разсеят съмненията и ще открият правилния път, по който да тръгнат. Те ще станат по-уверени в своите способности, в сравнение с преди.

По време на пълнолуние се случват неочаквани обрати, затова всеки трябва да бъде нащрек и да не се доверява прекалено много на хората около него. Луната може да накара някои да действат импулсивно и да съжаляват за постъпките си.

Ако все още не сте започнали нова страница от живота си, но отдавна го искате, на другия ден след пълнолунието е идеалното време да стартирате начисто. Все пак не очаквайте всичко да ви се подреди на момента, не забравяйте за търпението.

Много знаци ще бъдат в лошо настроение и ще се чувстват безсилни пред промените, които ги очакват. За да не изпаднете в депресия, подредете приоритетите си и се съсредоточете върху конкретни цели, а не се разпилявайте с вършенето на различни неща.

За тези, които си търсят половинка, идеалното време за намирането ѝ е до 27 октомври. До тази дата трябва да се престрашите и да покажете чувствата си на обекта на вашите желания. От друга страна двойки, които имат някакви конфликти, трябва да помислят имат ли бъдеще.

В професионален план, сега е време за смяна на работното място или издигане на по-хубава позиция. Ако искате да започнете нов бизнес, действайте смело като Овните!

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...