Новини Пловдив » Градът » Николай Радев: Разчитаме на партньорството на пловдивчани в управлението!
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Николай Радев: Разчитаме на партньорството на пловдивчани в управлението!

„Наш основен приоритет е жителите на район Централен, на всички пловдивчани, да бъдат наши партньори в управлението” – каза на срешите си с жители от квартал „Съдийски” Николай Радев – кандидат за кмет на Пловдив от левицата.

В разговора с хората участваха и кандидат-районният кмет на Централен Тодор Стоилов и общински съветници от листата с № 56. Те откроиха акцентите в личните си ангажименти за управлението на града и района и в платформата на БСП „Пловдив на хората”.

„Левицата е не за подмяната на едно лице с друго, а за смяна на модела на управление!” – подчерта пред съгражданите си Тодор Стоилов.

Общата система за отводняването на обратната и дъждовната вода, причиняващата множество наводнения, бе изтъкната като съществен проблем за живeeщите в квартал „Съдийски”. Към него бяха причислени и типичните за целия град препъникамъни: занемарените междублокови пространства, остарялата електрическа и канализационна мрежа и чистотата.

„Славчо Атанасов не е алтернатива, той е част от статуквото. Възможност за реална промяна има. Това е„ БСП за България”, с вот № 56! – заяви в заключение Тодор Стоилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close