Новини Пловдив » Градът » Стоян Алексиев се срещна с жители на квартал „Гаганица“
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Стоян Алексиев се срещна с жители на квартал „Гаганица“

Заедно с жители на „Гаганица“ кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев обиколи целия квартал, за да се запознае лично с проблемите, които трябва да се решат.

Хората поискаха преместване на автобусната спирка и обезопасяване на пешеходната пътека, което да гарантира безпрепятствено преминаване на пътното платно, където трафикът е много интензивен.

Настояват също да се модернизира прелезът на входа на квартала и да се изгради осветление от жп линията до ул. „Васил Левски“, както и да се направи детска площадка. Най-тежкият проблем за жителите на „Гаганица“ обаче продължава да бъде липсата на канализация, според тях е необходимо и цялостно преасфалтиране на улиците.

Още като слезе от градския автобус на идване в квартала Стоян Алексиев забеляза до спирката авария на водопровода и малко сметище и веднага съдейства за тяхното отстраняване.

Той е категоричен, че ако на местните избори 27 октомври получи подкрепа за кмет на „Северен“, активно ще работи за решаване на поставените от жителите на квартал „Гаганица“ проблеми. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close