Новини Пловдив » Градът » Георги Стаменов с благодарности за подкрепата му за иновативното образование в район „Централен“
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Георги Стаменов с благодарности за подкрепата му за иновативното образование в район „Централен“

Директорът на ДГ „Мирослава“ Радка Гъркова благодари на кандидата за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов за това, че иновативните методи за обучение на децата и доброто състояние на детските градини са били приоритет по време на мандата му.

„Признателна съм на г-н Георги Стаменов, затова че по време на 4-годишното си управление, той съдейства за създаването на подходящи условия и среда за иновативно образование“, посочи Радка Гъркова и допълни, че ДГ „Мирослава“ е сред трите забавачки в района, където децата се обучават по метода на Мария Монтесори.

Тя отбеляза, че с подкрепата на кмета на район „Централен“ през последните 3 години, в градината са направени нова площадка за фитнес и футболно игрище, а във вътрешния двор е изградена мултифункционална площадка за прилагане на обучение по Монтесори. Със съдействието на Георги Стаменов е извършен ремонт на басейна и на отоплителната инсталация, осигурена е машина за филтрация на водата.

„Няма по-отзивчив районен кмет – той подкрепя всички инициативи на родители и учители и винаги е готов да помогне при всеки спешен казус за разрешаване в ДГ „Мирослава“, дори и в почивните дни. Неведнъж се е налагало в събота или неделя двамата да отваряме градината и да създаваме организация за отстраняването на ВиК проблем или за извършването на авариен ремонт, така че в понеделник детското заведение да функционира“, добави директорът на ДГ „Мирослава“ Радка Гъркова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close