Новини Пловдив » Градът » Иван Стоянов разговаря с жители на „Изгрев“ за проблемите на квартала
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Иван Стоянов разговаря с жители на „Изгрев“ за проблемите на квартала

Всички улици с компрометирана пътна настилка ще бъдат ремонтирани, а където е необходимо, ще се обновят и тротоарите – това увери кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов при поредната си среща с жители на квартал „Изгрев“.

Той запозна гражданите с мерките, които предвижда за решаване на проблемите в микрорайона. Предстои благоустрояване на зоните, от които бяха премахнати металните гаражи, там ще се направят паркоместа за повече коли. Иван Стоянов сподели и намерението си за изграждане на голям общински паркинг, който да е с охрана.

Обект на особено внимание ще са междублоковите пространства, които трябва да бъдат облагородени. Пред живеещите на ул. „Преспа“ кандидат-кметът потвърди вече заявения ангажимент за детска площадка и градинка пред всеки вход. Има амбицията и за нов голям парк, който да бъде изграден върху занемареното пространство на ул. „Удроу Уилсън“.

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев също разговаряха с хората от квартала за проблемите и очакванията им от бъдещия кмет. Заедно с Иван Стоянов те ги призоваха на местните избори на 27 октомври да гласуват с номер 43 в бюлетината, тъй като кандидатите на ГЕРБ са гарант да продължи възходящото развитие на Пловдив и на района.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!