Новини Пловдив » Градът » Инж. Йордан Василев пред жители от „Каменица“: Децата са приоритет в моята програма
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Инж. Йордан Василев пред жители от „Каменица“: Децата са приоритет в моята програма

Критичните места, които спъват ежедневието в кв. „Каменица“, бяха обсъдени на срещата на живеещите там с инж. Йордан Василев – кандидат за районен кмет на Източен от „БСП за България”.

Освен проблемите, които се срещат в целия град – инфраструктура, липса на паркоместа и поддръжката на зелените площи, хората откроиха специфичните за квартала. Безпокойствата им варират от евентуалното събаряне на супермаркета, през зимните неволи без снегорини във вътрешните улици, каквато е „Славянска“, до крещящата потребност от нова детска градина и ясла.

„Децата са приоритет в моята програма, няма да ги оставим без полагащото им се по закон и право място в детска градина или ясла, както и без нови детски площадки и обновяване на старите” – заяви инж. Василев. Той се спря и на сагата с гаражните клетки, която не е подминала и хората от „Каменица“.

„Всички проблеми можем да решим само при консенсус и мотивация от двете страни” – заяви кандидат-районният кмет с № 56. Той обеща на съгражданите си, че срещите им няма да приключат дотук, а телефонът му ще остане включен за всички, които търсят помощ и след 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!