Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Д-р Атанас Баташки: Ще управлявам Северен с граждански съвет
Градът ИЗБОРИ 2019 Община Пловдив

Д-р Атанас Баташки: Ще управлявам Северен с граждански съвет

Ще управлявам район Северен с граждански съвет“, заяви кандидатът за районен кмет с №56 д-р Атанас Баташки по време на разговори с граждани в парк „Рибница“.

Структурата ще включва представители от всеки квартал и ще провежда ежемесечни срещи с него. „Целта е пряка връзка и взаимен обмен на информация по всички проблеми – от решенията на Общинския съвет до пейката, кошчето или тротоара на дадена улица“, обясни хирургът. Той подчерта, че за него големи и малки въпроси няма, защото за конкретния човек неговият конкретен проблем е значим и дава за пример посетителите на парка – хора на различна възраст и с различни интереси. Млади майки искат още една детска площадка в западната част на „Рибница“. Възрастните настояват за повече пейки в източния край на парка, но и едните, и другите са категорични, че зеленината и тревата не се поддържат. Монтирането на осветление и заграждение откъм бул. Дунав, както и патрулна охрана, са мерките за сигурност и срещу вандалски прояви, които хората одобряват, стана ясно в разговора с Атанас Баташки.

В къта за тихи игри, където се събират любителите на карти, кандидатът с №56 беше изпитан по всички теми от конспекта за достоен районен кмет. Препитването завърши с оценката: „Личи си, че е мъжко момче и държи на думата си!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...