Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Николай Радев и инж. Йордан Василев в кв. Гладно поле: Пловдив ще си върне славата на технологически център
Важно Градът ИЗБОРИ 2019 Общество Община

Николай Радев и инж. Йордан Василев в кв. Гладно поле: Пловдив ще си върне славата на технологически център

Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В новите заводи се работи на ишлеме“ – сподели тревогата си Николай Радев – кандидат за кмет на Пловдив от „БСП за България”, в разговор с жители от кв. Гладно поле. Той ги запозна с идеята на левицата Пловдив да се превърне в град на високите технологии, привличащ водещи компании, в които да работят високо платени специалисти, обучени в пловдивските професионални училища и вузове.

Кандидат-районният кмет за Източен с №56 инж. Йордан Василев обясни, че в района има чудесен потенциал за икономическо и индустриално развитие на града. Младите хора ще остават трайно при възможности за добра работа, добри доходи и в обновен град, категорични бяха Радев и Василев.

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички граждани, с които двамата кандидати с № 56 се срещнаха. ”Един от водещите ми приоритети е грижа за децата в района и облекчение на младите семейства“, заяви инж. Василев. „Социалното никога не е било приоритет на управляващите“, упрекна ръководството на града Николай Радев, изтъквайки, че БСП е единствената алтернатива.

Разбитите и тъмни подлези, липсата на пешеходни пътеки и светофари, стопанисването на междублоковите пространства, липсата на паркоместа, неасфалтираните части от улици и още много други тревоги изразиха пред кандидатите на „БСП за България” хората, според които единствено от социалистите срещат разбиране.

Писнало ни е от измами и злоупотреби” –се чу в Гладно поле, реплика, подкрепена с оценката, че социалистите са единствената реална опозиция, и с пожеланието за победа на вота с № 56.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...