Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2019 » Световни шампиони по киокушин карате подкрепят Славчо Атанасов за кмет
ИЗБОРИ 2019 Общество Спорт

Световни шампиони по киокушин карате подкрепят Славчо Атанасов за кмет

Трикратният световен шампион по карате киокушин, трикратен шампион на Япония и седемкратен Европейски шампион Александър Команов и неговият брат, световният вицешампион и два пъти европейски шампион Иван Команов, заявиха подкрепата си за кандидата на НФСБ и ВМРО за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

„Той ще бъде добър кмет на града ни, защото е дисциплиниран, последователен и не отстъпва от целите си, а тези качества са много важни за успеха и в каратето“, споделят известните бойци от Пловдив. Те изповядват мотото „Няма късмет, само умения“ и заедно със състезателните си  успехи, са се захванали с благородната задача да обучават и възпитават в принципите на киокушин карате и много пловдивски деца.

 „На базата на опита, който сме натрупали от нашите занимания в Япония, Русия и други големи центрове по карате, искаме да внедрим в нашия спорт някои по-модерни и нови разбирания и методики на обучение и тренировки, които вече дават добри резултати по света“, коментират братя Команови. В тяхната карате академия децата вече са завоювали само в рамките на една година 9 златни, 5 сребърни и 1 бронзов медал в различните категории и възрастови групи. „Ние търсим успеха не само на физическо ниво, работим и върху философията, психиката и тактиката на боя, държим  състезателите ни да са всестранно развити“.

Даваме нашето доверие и подкрепа на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, защото той държи на думата си, изпълнява каквото е обещал, а със законодателната си дейност като председател на парламентарната комисия за младежта и спорта направи много за развитието на различните спортове, коментират още шампионите по киокушин от Пловдив.

Те споделиха с кандидата за кмет на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов, че за спортната база в града има още много какво да се направи, включително и за каратето киокушин. От своя страна Атанасов се ангажира като кмет да направи необходимото за подобряване на базата и залите за тренировки на спортните клубове, за които да има и по-големи субсидии, съобразени с финансовото състояние на общината.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...