Новини Пловдив » България » Политика » Повече пешеходни пътеки поискаха жители на „Коматево“ от кандидата за районен кмет от ГЕРБ Костадин Язов
Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Повече пешеходни пътеки поискаха жители на „Коматево“ от кандидата за районен кмет от ГЕРБ Костадин Язов

Пешеходни пътеки и съоръжения за ограничаване на скоростта поискаха жители на „Коматево” от кандидата за кмет на район „Южен” от ПП ГЕРБ Костадин Язов. Коматевци му се оплакаха от високата скорост, с която автомобилите преминават през квартала.

Както е известно, „Коматевско шосе” е натоварена артерия, поемаща трафика към част от селата в родопската яка: Първенец, Храбрино, Бойково и Ситово.

Язов бе в „Коматево” като гост на турнир по карти и се ангажира пред жителите да съдейства за решаване на проблема с безопасността на движението. Той бе заедно с народния представител Атанас Ташков и кандидати за общински съветници от район „Южен“ Атанас Узунов и Георги Василев.

За засилване на мерките за сигурност и контрол на спазването на обществения ред апелираха жителите на друга част от „Южен”. Живеещите в района между парк „Студенец” и „Коматевския възел” поискаха на среща с Язов, да се ограничат вандалските прояви в парковете и градинките и по-често присъствие на патрулни полицейски екипи в района.

„Опазването на реда и сигурността в Южен и по-строги мерки срещу нарушителите ще са сред приоритетите в работата ми като кмет. Ще работим в тясно взаимодействие с Първо РУ на МВРq като намеренията са да приложим масово видеонаблюдение в парковете и училищата и при забелязани нарушени, патрулни екипи да реагират веднага”, увери жителите на района Костадин Язов.

Кандидатите на ПП ГЕРБ са с номер 43 в бюлетината за кмет, кмет на район и общински съветници.

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close