Новини Пловдив » България » Политика » Славчо Атанасов в „Прослав“: Задължително нова детска градина и подновяване на пътната инфраструктура в квартала
Важно Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Славчо Атанасов в „Прослав“: Задължително нова детска градина и подновяване на пътната инфраструктура в квартала

Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО-БНД Славчо Атанасов продължава от врата на врата по кварталите на града. Заедно с кандидата за кмет на район „Западен“ Десислава Желязкова двамата се срещнаха очи в очи с хората от квартал „Прослав“. Все едно са ни забравили, сякаш оставаме в периферията на погледа на властимащите, коментираха живеещите в района. Те се оплакаха от неугледните зелени площи, липсата на здравна помощ и най-вече от пътната инфраструктура, която е в отчайващо състояние.

Кандидатът за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО-БНД Славчо Атанасов припомни, че в неговия мандат са построени две нови детски градини в район „Западен“ и едната е в квартал „Прослав“. До читалището пък бе изцяло реновиран изоставеният тогава парк. Районните кметове ще имат повече пари в бюджета, с който да работят, ще им дам и повече правомощия, за да носят и лична отговорност пред гражданите на районите си за това, което вършат. Вече съм ги задължил и те ще имат приемен ден всеки ден, както ще правят и годишни отчети пред хората, както правех аз, допълни Славчо Атанасов. Задържително е гражданите да знаят къде и как се разпределят средствата и за какво са похарчени техните данъци, допълни Атанасов.

В моята програма има специална точка за изграждане на нови детски градини и ясли във всички райони на Пловдив и там съм отбелязал, че една от тях ще е именно тук, в квартал „Прослав“, защото не съм забравил, че имате нужда от нея, успокои Атанасов жителите на квартала. Спешно ще се погрижим за инфраструктурата на квартала, защото виждам, че положението е отчайващо, г-жа Десислава Желязкова вече е набелязала какво и къде да се ремонтира веднага след изборите и аз ще й осигуря необходимите средства, допълни Славчо Атанасов. За съжаление, след обиколките ми в целия град, виждам, че в „Западен“ зелените площи и междублоковите пространства са едни от най-занемарените.

Кандидатът за кмет на района Десислава Желязкова се ангажира, че ще продължи политиката си на обществени обсъждания за важните инфраструктурните проекти, засягащи гражданите, като по този начин те самите ще участват в облагородяването на района със своето мнение и предложения. Приоритетно ще се разпределят обектите в целия район „Западен”, за да може да се започне от тези проблеми, които не търпят отлагане, заяви Десислава Желязкова. Тя гарантира също, че веднага ще възстанови работата на Гражданския съвет към кмета на района.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close