Новини Пловдив » България » Политика » Славчо Атанасов: За „Тракия“ спешно нова детска ясла, нови паркоместа и нов парк
Важно Градът ИЗБОРИ 2019 Политика

Славчо Атанасов: За „Тракия“ спешно нова детска ясла, нови паркоместа и нов парк

Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов продължава сред пловдивчани от врата на врата. С кандидата за кмет на „Тракия“ Апостол Шопов двамата разговаряха очи в очи с жителите на района.

Ние държим на думата си и нашата най-важна задача е да знаем какво мислат хората, затова сме непрекъснато сред тях с нашите кандидати, коментира Славчо Атанасов.

Хората ни очакват из кварталите и веднага влизаме в ползотворен диалог, допълва и кандидатът за кмет на района Апостол Шопов. Той внимателно изслушва и записва оплакванията и препоръките на тракийци, които не са никак малко. Хората искат спешно изграждане на нова детска ясла, оплакват се от сериозно недостигащите вече паркоместа дори пред блоковете и имат претенции към състоянието на междублоковите простраства. Вижте как зелените площи не са в добро състояние, ние искаме да има една привлекателна жизнена среда тук, да ни е приятно за отдих, да има къде да поседнем, да се видим с приятели и съседи. А състоянието на междублоковите пространства в момента не позволява това. Искаме  да бъдат облагородени и приведени в един добър за ежедневно ползване вид, изброяват препоръките си на Апостол Шопов тракийци. Той има сериозен опит точно в облагородяването на територии, защото е заместник-кмет по тези въпроси в район „Южен“ и с опита си там гарантира на живеещите в „Тракия“, че това, което искатq е постижимо и той се ангажира с преобразяването на микрорайоните в „Тракия“. Ще възстановим зелените площи, ще социализираме с кътове за отмора и общуване пространствата между блоковeте, ще поправим и добавим осветление там, където липсва, заяви на тракийци Апостол Шопов.

Ще насочим вниманието си към изграждане и на нова пътна връзка към район „Южен“, за която хората също настояват, новите паркоместа също са ни приоритет, обясни още кандидатът за кмет на района Апостол Шопов. Той посочи и залесяването и благоустрояването на парк „Лаута“, нови детски площадки, изграждане на площадки за домашни любимци, ново улично осветление, както и възстановяване на Гражданския съвет в „Тракия“, като основни свои ангажименти за развитието на района. От своя страна кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов увери тракийци в пълната си подкрепа за програмата на кандидата за районен кмет Апостол Шопов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close