Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Труповете в камиона-ковчег били голи и с пяна на устата, навсякъде имало кръв
Важно Свят

Труповете в камиона-ковчег били голи и с пяна на устата, навсякъде имало кръв

Трагедията с намерените 39 трупа в камион в Есекс вече няколко дни е сред основните теми на медиите на Острова. Както е известно – починалите мигранти са били натъпкани като сардини в „Скания“, която е била регистрирана у нас – във Варна. После обаче камионът-ковчег не се е завръщал на наша територия.

В последните си информации таблоидите осветляват шокиращи подробности за ужаса. Става ясно, че телата са открити изцяло или полуголи. Навсякъде из вътрешността на камиона имало кръв, което показва, че хората са се борили до последно за живота си. Освен това – по устите им все още излизала пяна, когато били намерени.

Всички загинали – 31 мъже и 8 жени, са от азиатски произход, но самоличността им тепърва се изяснява. Първоначално се считаше, че са китайци, но впоследствие се разбра, че поне три от жертвите са виетнамци.

Изчезнало именно във Виетнам момиче пише покъртително съобщение до майка си: „Съжалявам, мамо. Пътуването ми беше неуспешно. Мамо, толкова те обичам. Умирам, защото не мога да дишам“. Не е потвърдено обаче дали тя е била в камиона-ковчег, пише „Мирър“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...