Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Марешки с икона в ръце в Парламента, жегна управляващите с пример
България Политика

Марешки с икона в ръце в Парламента, жегна управляващите с пример

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки реши да се изкаже от парламентарната трибуна с икона в ръка днес, когато депутатите подновиха работа. Не стана ясно обаче кой светец е изобразен на иконата. Марешки разказа, че иконата му е подарък от община, в която е решил проблема с достъпа до лекарства.

„Управляващите години не са го решили“, коментира той. „Срам ме е, че 30 години даваме милиарди за здравеопазване и ненужни играчки. Много общини и села нямат достъп до здравеопазване и лекарства. Народът ни е оставен на Божията воля“, заяви Веселин Марешки. Той прикани спечелилите изборите да мислят поне малко за интересите на народа. „Така хората ще ни подаряват икони, защото сме се сетили за тях, а не защото отделен човек е решил един проблем на една община“, каза в заключение Марешки.

Припомняме, че не за първи път Веселин Марешки се появява с необичайни предмети на парламентарната трибуна. В средата на ноември миналата година лидерът на „Воля“ се отказа от имунитета си с пластмасов кокал в ръка. Тогава той поиска оставките на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов и попита: „Чудим се къде се скриха двамата вицепремиери в последните дни. Това ли правят? Да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...