Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Кеч икона осинови българче и се похвали, че вече тренират заедно
Свят Суматоха

Кеч икона осинови българче и се похвали, че вече тренират заедно

Една от най-големите звезди в кеча – американецът Кърт Енгъл, вече има по-голямо семейство. 50-годишният здравеняк дочака пристигането на българчето, което осинови. Олимпийският шампион по борба от Атланта 1996 и съпругата му имат още четири дъщери и един син, а вече се грижат и за 15-годишния Иван от Сливен.

Кърт Енгъл се срещна с тийнейджъра през лятото, а цялата процедура по осиновяването продължи няколко месеца. Момчето вече носи и името Джоузеф, а новите му родители полагат всички грижи, за да се адаптира възможно най-бързо, като включително са наели учител по английски език.

Освен това известният кечист явно е решил да прави момчето спортист, тъй като показа в социалните мрежи тяхна обща снимка от фитнеса. „Джоузеф е новият ми партньор в тренировките“, написа Кърт Енгъл в Инстаграм, цитиран от Монитор.

Пред телевизионния канал „TMZ“ Енгъл сподели: „Наистина е невероятно. 15-годишният ни син вече е при нас и се приспособява към живота в Америка. Имаше много трудности, но той е страхотно хлапе. Със съпругата ми решихме, че не искаме бебе, а по-голямо дете.“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...