Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2019 » Гергана Трендафилова бе преизбрана за шеф на Общинския съвет в Марица
ИЗБОРИ 2019 Марица Регион

Гергана Трендафилова бе преизбрана за шеф на Общинския съвет в Марица

Гергана Трендафилова бе избрана за председател на ОбС в Марица
Гергана Трендафилова бе избрана за председател на ОбС в Марица

ПловдивПрес

Досегашният председател два мандата на Общинския съвет Гергана Трендафилова отново застана начело на местния парламент. Тя бе избрана с таен вот на първото заседание на новия Общинския съвет. Трендафилова (ГЕРБ-Обединени земеделци) спечели с 20 гласа срещу 7 за опонентката Виолета Христодулова от БСП, като 2 от бюлетините бяха обявени за недействителни. Заседанието бе председателствано от най-възрастния общински съветник в местния парламент Никола Дончев.

Навръх Архангеловден кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, новоизбраните 19 кметове на населени места и 29 общински съветници се заклеха на официална церемония, водена от зам.-областния управител Евелина Апостолова.

Зам.-кметът Петър Минков за трети път връчи на Димитър Иванов кметската огърлица – символ на властта и поздрави Димитър Иванов.

„Честит трети мандат! Безапелационната изборна победа Ви дава летящ старт!“ С тези думи, посрещнати с бурни аплодисменти от всички, Минков приветства Димитър Иванов.

„Работата в общината не е само нови детски градини и ремонт на инфраструктура. Сигурен съм, че Вашата визия за развитието на община „Марица“ е за поне 10 години напред. Нека новият мандат да бъде белязан от повече усмивки и много успешни проекти“, завърши зам.-кметът Петър Минков.

В заключение той му пожела „да финализира по най-добрия начин третия си мандат и да започне четвърти“.

Община Марица
Димитър Иванов гръмна шампанското

Още по темата

Кметът Димитър Иванов с боен призив: Да пазим границите на Община Марица ВИДЕО

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...