Новини Пловдив » Крими » Спецчастите пребиха хулигани, откриха дрога при арест пред очите на стотици деца ВИДЕО
Кадър на деня Крими Пловдив Полиция

Спецчастите пребиха хулигани, откриха дрога при арест пред очите на стотици деца ВИДЕО

ПловдивПрес

Специализираните полицейски сили в Пловдив разпръснаха побесняла тълпа, арестуваха по-буйните хулигани, а накрая полицейски кучета откриха дрога в кола на преследвани гангстери.

Всички сцени се разиграха пред очите на стотици деца и родителите им, дошли да погледат демонстрациите послучай професионалния празник на българската полиция Арахангеловден.

Шоуто, под ръководството на командира на Спецчастите Виктор Празов, се разигра на паркинга пред зала „Чайка“ до стадион „Пловдив“.

Униформените дойдоха със специализираната си техника и показаха уменията си пред стотици пловдивчани, дошли с децата си.

Първоначално се наложи да овладеят тълпа от буйстващи хулигани, които нападнаха полицейски кордон. Първата вълна беше овладяна, но ненадейно откъм стадиона се появи подкрепление на разбеснялата се агитка, полетяха всякакви вещи по полицейската стена. Агитката се нахвърли, започнаха да удрят щитовете, опитаха се да изблъскат блокадата, но ченгетата не се дадоха, с премерен ход стената се отвори и „погълна“ най-буйния тартор на хулиганите. След този стратегически маньовър ситуацията се укроти и тълпата беше разпръсната.

Последваха демонстрации с полицейски кучета, а после каратисти с маски показаха умения в ръкопашен бой.

Кулминацията в демонстрациите беше арест след преследване на автомобил. Три екипа успяха да блокират колата с бандидите и да ги обезвредят, а две полицейски кучета откриха последователно пакетче с дрога и пистолет в тайник под капака на двигателя.

Финалът беше специален жест към децата, защото всички имаха възможност да видят екипировката на спецченгетата, да влязат в специализираните автомобили, да подържат предпазните щитове и шлемове, асъщо и да пипнат оръжията им.

 

 

 

 

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close