Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Анри Кулев със скандална изложба във „Възраждане“
Градът Култура Палитра Пловдив

Анри Кулев със скандална изложба във „Възраждане“

Галерия Възраждане ще представи смело и гордо скандалните социални рисунки на Анри Кулев на 20 ноември (сряда) от 18:00 ч. Изложбата под надслов „Социумът според Анри“ е по повод юбилейният рожден ден на автора. На откриването на изложбата „Възраждане“ ще презентира и новия, луксозен албум „Ориент SeXpress“ на Анри Кулев, издаден от Нов Български Университет, обяснява галеристката Краси Алексиева.
Изложбата ще продължи до 09.12.2019 г.

Бързи кредити
Европа на две скорости
Пенсионна реформа
Свети Змей и Георги коалиционни партньори
Външна политика
Реформатори

Социалните рисунки на Кулев са една изумително въздействаща и качествена симбиоза между идея и изпълнение. Анри напипва най-болезнените, най-фрапантно шокиращите недъзи и зейнали дупки в българския социален живот. Бърка смело в зейналите язви на обществото ни и невъзмутимо показва избилата гной. Той е нестандартен, безмилостен, понякога допуска сарказмът, иронията и хуморът да омекотят крайния резултат в рисунките, но не прощава никому, нищо.

Ще бъде представен и великолепно изработен албум с еротично-хумористичните му творби, където наистина смехът е канавата за случващите се еротични приключения.

 

Народни будители
Институционална просия

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...