Новини Пловдив » Спорт Важно » Строежът на Колежа е зазимен, Георги Самуилов брутално излъга бултрасите
Пловдив Спорт Спорт Важно

Строежът на Колежа е зазимен, Георги Самуилов брутално излъга бултрасите

Строежът на стадион „Христо Ботев“ е зазимен, далеч преди снегът или студът да са сковали града под тепетата. Материалите, подготвени за Колежа, са увити с найлони или са преместени в складове Не е ясно кога на площадката отново ще има работници и нещо ще се случва.

Така думите на Георги Самуилов отпреди 2 месеца и половина, че до Нова година чашката на стадиона ще бъде затворена се оказаха предизборни лакърдии за наивници. Собственикът на „канарчетата“ на няколко пъти праща привържениците на най-стария клуб у нас за „зелен хайвер“. Петролният бос се изтъпани на 31 октомври 2018 година на нарочен брифинг и даде думата си, че до 2 години Колежа ще бъде завършен. Той повтори мантрата и обяви, че е сериозен човек и бизнесмен, който върши това, което е обещал. После във времето още няколко пъти събираше феновете или пък пред медии рзтягаше локуми за довършването на Дома на „жълто-черните“. Всичко се оказа кьорфишек…

Да, наистина пред Самуилов има проблеми за решаване покрай строежа, дълговете на клуба и др. Но той отлично е знаел за тях, те не са се появили от нищото. Въпреки това богаташът от Раковски говореше постоянно, че Колежа ще го дострои „до 2 години и нещо си“.

Остава горчивият привкус за бултрасите, които отново остават с пръст в уста. И са в правото си да негодувати да търсят алтернативни решения за справяне с патовата ситуация.

В добавка – Самуилов не припокри думите си и що се отнася за първия отбор на Ботев. Той уволни Николай Киров и дори го унизи с приказки, че се оправдавал за загубата във финала с това, че играчите се били притеснили от многото зрители. Доводът за уволнението бе, че тимът има 2 нулеви години – без трофеи и без класиране в Европа. Очакваше се Ботев най-малкото да е в топ 3 този сезон, а реалностите сочат че „канарчетата“ трябва да се борят за оцеляване в елита…

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close