Новини Пловдив » Суматоха » Каква ще е 2020 година за всяка зодия – Пълен хороскоп
Суматоха хороскоп

Каква ще е 2020 година за всяка зодия – Пълен хороскоп

ОВЕН

През 2020-а ще решите финансовите си проблеми и към средата на годината ще се почувствате особено уверени в себе си. Ще ви се наложи обаче да проявите известни компромиси, като се осланяте на интуицията си и рискувате повече. Здравето ви, както никога, ще зависи повече от вашите настроения. Отделете повече внимание на зъбите и костите си и ограничете употребата на некачествени млечни продукти.

Усилията, които положихте миналата година, започват да дават конкретни резултати през 2020 година. Това ще се отрази на всички сфери на вашия живот, съвестта ви няма да позволи да избегнете това. Този напредък ще предизвика нови решения към края на годината; и тъй като успехът никога не идва от само себе си, в много случаи ще обогатявате живота си с нови знания, разговорите с хора ще ви отворят нови врати, които със сигурност ще бъдат от полза за проектите ви. Единствено Плутон може да ви помогне да избегнете носталгичните настроения, не мислете за миналото, гледайте само напред!

Невероятна година чака представителите на този знак: предстои ви да се грижите за останалите. Това може да бъде както извършване на обществено-полезни дейности, така и грижа към ваши близки и приятели.

Вие ще бъдете постоянно заети, годината ще бъде изпълнена с рутинни задължения, пътувания, решаването на проблеми и вземането на трудни решения.

Но не само сурови дни ви е отредила съдбата – в живота ви ще има място и за любов, и за нови увлечения, и за нови знания.

Любов и семейство

В любовта започва нов период, пълен с активни дейности и промени. Януари може да ви срещне с интересен човек, който ще играе важна роля в живота ви.

През май и юни много от Овните ще получат предложение за брак, ще направят годеж или ще вдигнат сватба. Цялото лято ще бъдете заети със семейни дела и понякога тази ангажираност ще ви дотяга и изнервя, но всички ваши усилия ще бъдат възнаградени.
През есента в живота ви ще се появят много нови хора, които ще променят живота ви.

Здраве

Безотговорните представители на зодията ще бъдат наказани за небрежното отношение към здравето си. Хроничните заболявания ще се обострят през зимата и през останалите месеци периодично ще ви тормозят. Налага се да вземете мерки! Започнете да си обръщате внимание още от днес!

Безпокойството и стресът могат да предизвикат проблеми с опорно-двигателния апарат, костите, зъбите и кръвното налягане.

Отделяйте повече време за разходки и не се пресилвайте на работа. Отпуската си планирайте за втората половина на юли-август. Отправете се натам, където не сте ходили преди.

Успех

2020-а е изключително важна за вас. Вашите минали усилия ще бъдат напълно възнаградени и оценени, но това няма да ви впечатли особено. Чака ви нов житейски път и именно през 2020 г. вие ще разберете накъде ще ви отведе той.

Успехът ви очаква далеч от дома: дали на път, дали от приятели, живеещи в друга страна/град…

Ако отдавна сте искали да смените жилището си, 2020-а е идеалният момент да направите това и да пуснете корени на ново място. Начинанието ще бъде изключително успешно и носещо много позитивни емоции в бъдеще.

Добри плодове ще донесе и работата в колектив, а индивидуалните проекти отложете за следващата година. Лятото ще получите интересни предложения, които в никакъв случай не трябва да отказвате. През есента очаквайте повишение на заплатата, нова длъжност или солидни материални придобивки.

ТЕЛЕЦ

Ще подобрите отношенията си със своите близки; ще простите на тези, които са ви обидили и ще започнете да реализирате идеите и проектите, които сте натрупвали с години, но не сте се решавали да осъществите досега. По-младите от вас ще открият спътника си в живота. Годината ще е много благоприятна във финансово отношение и ще ви зарадва с незабравими моменти. Здравето обещава да е крепко, но все пак избягвайте стресовете.

2020-а година ще внесе промени в живота ви. Новият жизнен цикъл винаги е малко тревожен, но в какво русло ще поеме той зависи изцяло от вас. Благородните цели и добрите намерения ще донесат позитиви, завистта и алчността – негативи. Като цяло – каквото посеете, това и ще пожънете.

Ако сте обсебени от мисълта за пари и сте достигнали до извода, че няма значение откъде и как ще дойдат, важното е да ги има, то бъдете сигурни, че богатството старателно ще ви заобикаля.

Кой друг, освен Вас – най-мистичният знак от целия Зодиак, би следвало да знае закона за бумеранга?

Любов и семейство

Свободните Телци могат да срещнат истинската си любов, а обвързаните да закрепят настоящите си взаимоотношения. В тази област всичко ще върви хармонично и безпроблемно.

Много от Телците ще станат родители през 2020-а, ще вдигнат сватба или ще се преместят в ново жилище. През тази година ще закрепите и отношенията с децата и роднините си, и често ще прекарвате заедно времето си в приятелски разговори и забавления.

Здраве

През 2020-а съществува опасност от хранителни отравяния и риск да пострадате от замърсената околна среда, или вредните си навици. Като цяло, може да се каже, че през цялата година трябва да се стремите към чистота във всичко, включително и в тази на съвестта и помислите си.

Направете детокс-процедури, не прекалявайте с алкохола, цигарите и екзотичните храни. Бъдете внимателни за всичко, което консумирате.

Най-полезният отдих за вас е край водни басейни. Ако имате възможност, отидете на почивка край море или езеро в края на май или началото на септември. Благотворно ще ви действат комуникацията и съвместните занимания с децата и приятелите.

Успех

Успехът ви ще расте изключително прогресивно. В началото на годината почти неусетно ще сключите дългосрочни договори, ще осъществите наглед, не толкова перспективни сделки или ще направите други постъпления в областта на бизнеса. Плодовете от тях няма да дойдат мигновено, а след 2-3 месеца, но през това време, малко по малко, пред вас ще се разкриват нови и нови възможности.

През април нещата осезателно започват да се променят – това е времето за творческа реализация и щастливи срещи.

БЛИЗНАЦИ

През цялата година ще се чувствате свободни, но често ще ви се налага да подписвате договори и споразумения, а също и да бъдете страна по различни съдебни спорове. При всички случаи ще бъдете надеждна финансова опора за членовете на своето семейство. В личния ви живот иначе ще се наложи да проявявате повече толерантност и търпение. Крайно време е да се ориентирате към по-здравословна храна и да приключите завинаги с вредните си навици.

Лекотата на живота ви ще бъде временна и ще зависи от вас да промените това през 2020 година. Ще повишите творческата си способност. Дори разположението на Уран, Юпитер и Венера ще бъде благоприятно за вас и ще помогне на креативността ви. Имате нужда да подобрите комфорта в живота си, условията на работа, да внесете малко удоволствия в ежедневието си. Ще бъдете заети с това повече от миналата година. Обстоятелствата ще ви позволят да получите повече възможности за удоволствия в необичайна насока. Влиянието на Юпитер ще намали напрежението, което ще ви даде свободата да се посветите на прякото си обкръжение.

Изобилие от нова информация, нови знания и нови запознанства чака Близнаците. Понякога буквално ще ви се вие свят от безкрайните срещи и разговори, но всички получени знания ще се окажат важни и нужни в бъдеще време.

Чакат ви много събития, така че за скуката изобщо няма място. Ако искате да се преквалифицирате или да учите – тази година е изключително благоприятна за такива начинания.

Като цяло, много от Близнаците в последствие ще нарекат 2020-а „Годината на откритията“. Ще се запознаете с влиятелни хора, ще получите много знания или ще се увлечете по нещо ново, което ще промени живота ви за следващите 8 години.

Любов и семейство

Социалните мрежи или случайните срещи могат да върнат в живота ви човек, с когото сте се разделили. Преди, обаче да се гмурнете отново в познатите води, добре помислете дали това е точното нещо, от което се нуждаете!

Лятото открива възможност за интересно запознанство и нови чувства, вероятно платонически. Ще ви обсеби нов трепет, но той по-скоро ще има духовен характер. Дори и увлечението да не прерастне в сериозен романс, така или иначе, тази връзка ще остави положителна следа в живота Ви.

Здраве

Емоционалните преживявания и натовареното ежедневние могат да предизвикат проблеми със здравето – стомахът и нервната система може и да не издържат на навиците ви да ядете на крак и по никое време.

Ще направите безценна услуга на организма си, ако започнете да се занимавате с йога или гимнастика. Това може да укрепи силите ви дотолкова, че през цялата година да бъдете пълни с енергия и лекота.

Годишната почивка е добре да осъществите през май и по възможност сред природата. Ако обичате планинските реки или разходките в горите, продължавайте в същия дух – подобен отдих ще Ви бъде от голяма полза.

Успех

Вашата общителност ще ви донесе положителни резултати – умението да работите в колектив може да стане причина за сериозно издигане в кариерата.

Началото на годината ще ви донесе парична печалба. Във второто полугодие в живота ви ще се появят сериозни покровители, добри партньори или спонсори за проектите ви. Вашите позиции в обществото значително ще се укрепят.

РАК

През новата година ще преодолеете всички препятствия и ще приведете в ред личния си живот. С бързи темпове родените под това зодиакално съзвездие ще решат много от своите проблеми, а от юни нататък ви чака и завидно финансово благополучие. И въпреки че през повечето време ще бъдете погълнати от работа, 2020-а ще ви предостави и много възможности за развитие на творческите ви дарования.

2020 година ще бъде изпълнена със събития. Юпитер ще бъде разположен във вашия знак и ще провокира посоката на движение на живота ви, ще има промени в обкръжението ви и ролята ви ще бъде затвърдена. Ще се почувствате полезни и затова трябва да предприемате много действия. Близкото разположение на Уран и Слънцето ще раздвижи социалният ви живот. Ще имате по-малко моменти за себе си от обикновено и ще бъде необходимо да се борите, за да откриете спокойствието, от което се нуждаете. Бъдете отстъпчиви, за да вървят гладко взаимоотношенията ви.

За вас е дошло времето да направите равносметка. Какво сте преживели и постигнали до момента? Как посрещате 2020 година? Анализирайте своето положение и поставете цели, които ще доведат до подобрението му, ако това е необходимо. Годината ще бъде време за размисли и съзерцание, никакви резки промени не се препоръчват.

Ще прекарвате много време в дома си и ще се чувствате добре – често ще пренареждате нещо, ще посрещате гости и роднини.

Животът често ще ви поставя малки задачи, решавайте ги с помощта на търпение, старание и разсъдливост – вашите основни качества.

През тази година не късайте със старите приятелства и връзки, не сменяйте работата си – това не е подходящият период за подобни промени.

Любов и семейство

Както вече споменахме, ключовата дума за вас през 2020 година е – “дом“. Той ще се превърне в източник на много проблеми и радости, тук ще се случат и най-важните неща за вас.

През юли и август са възможни нови романтични запознанства, възраждане на чувства и въобще – много приятни емоционални преживявания.

Здраве

През 2020-а могат да ви безпокои често главоболие и други проблеми, свързани с кръвоносните съдове. Преумората и неправилната организация на режима “труд-почивка” може да стане причина да се разболеете. Не прекалявайте с работата, почивайте винаги, когато имате възможност, наспивайте се и укрепете имунната си система!

Що се отнася до годишния отпуск или ваканция – най-добре я прекарайте в компанията на близките си, самотата е лош спътник за вас през тази година. Най-доброто време за целта е – май, краят на юли и август.

Успех

През 2020-а е добре да не поемате никакви рискове и да карате по старому. Но ще настъпи период през годината, когато усмивката на съдбата ще ви огрее, така че не се отчайвайте!

Краят на април и май могат да ви донесат повишение в работата, да открият пред вас нови перспективи и възможности да разкриете потенциала си. Действайте спокойно и уверено.

ЛЪВ

Много ще работите, но и много ще си почивате. Пред някои от вас ще се отвори възможност за научна кариера, други ще предприемат задълбочени пътешествия, а трети ще се сдобият с недвижими имоти. Пред вас обаче непрекъснато ще съществува опасност да бъдете измамени, така че ще трябва да проявявате през цялата година особено внимание при подписването на документи.

През 2020 година ще се откроят два периода. През първите три месеца някой ще се опитва с разговори да привлече вниманието ви, ще станете още по-близки с обкръжението ви, искреността ще присъства в разговорите ви. Дори понякога трябва решително да изкажете позицията си, за да ги защитите, но можете да го направите без да бъдете прекалено остри, защото ще приемат посланието ви съвсем ясно. Последните месеци на годината ще бъдат най-спокойни и хармонични и това ще ви даде повече енергия. Инстинктът ви за борба ще бъде по-силен от вас, ще се насочи към правилната мишена, а не към хората. Управлението на стратегиите ви ще бъде на много добро ниво.

Неспокойният характер на вечно търсещите приключения Лъвове ще им помогне да решат редица сложни въпроси през 2020 година. Настъпва най-благоприятният период за тези, които са начертали стратегически план за бъдещето си и са анализирали миналото.

Годината няма да бъде лесна, ще изисква много сили и нови знания. В крайна сметка самите ние градим бъдещето си!

Бъдете смели, има шанс да сбъднете мечтите си! Вашите планове и идеи са изключително близки до реализиране, трябва просто да преодолеете недоверчивостта и неувереността си, както и навика да захвърляте всичко по средата.

Любов и семейство

През тази година ви предстои или преместване или закупуване на ново жилище. Дамите имат много шансове да забременеят, а господата да станат бащи.

Пътуванията през втората половина от година ще доведат до интересни запознанства. В отношенията с лицата от противоположния пол всичко ще бъде нестабилно: вие ту ще бъдете безумно влюбени, ту разочаровани.

Като цяло, годината ще бъде много положителна за вас – ще бъдете в центъра на внимание, ще бъдете харесвани и ухажвани, а как ще завърши всичко това – решете сами!

Здраве

Пазете се от простуди и вирусни инфекции. Сами по себе си те не са нещо страшно, но могат да предизвикат усложнения, които да ви се отразят зле.

Пролетта ще ви зареди с необикновен прилив на енергия, но се постарайте да не се пренатоварвате, в противен случай през лятото ще се почувствате уморени и изтощени.

Най-добрата почивка за Лъва през тази година ще е свързана с духовните открития. Къде да ги потърсите – ще ви подскаже интуицията. Най-благоприятният период за ваканция са месеците август и септември.

Успех

През тази година всички дела, свързани с недвижими имоти ще бъдат много успешни не само от финансова гледна точка, но и в емоционален план – ще получите възможност за нов живот, ще реализирате свои стари мечти.

Годината, особено пролетта ще бъде удачен период за Лъвовете, занимаващи се с творческа, научна или обществена дейност.

ДЕВА

През 2020-а е много вероятно да се захванете със собствен бизнес, да създадете семейство или да укрепите взаимоотношенията си с вашите близки. Мнозина от вас сега ще осъществят най-заветните си мечти, ще помъдреят и ще забравят всякакви болежки. През лятото обаче ще трябва повече да се пазите, тъй като съществува опасност от сериозни хранителни натравяния.

Астрологичната прогноза е, че като цяло годината ще бъде спокойна. Сатурн, Марс и Уран ще заздравят връзката ви с разбирателство, което ще ви осигури взаимна полза. Ще берете плодовете на усилията си от миналата година, няма да имате възможност за изолиране, но ще имате шансове за нови срещи благодарение на общителността ви, ще имате изобилие от занимания за в бъдеще, във всички сфери. Ще имате по-малко грижи в следствие на миналото, въпреки факта, че ще трябва да се изправите срещу него. Можете да бъдете сигурни, че ще надминете себе си за в бъдеще. Тази борба ще е от полза за вас, продължавайте така.

Не година, а ковчеже, пълно с тайни! Вие ще бъдете във вихъра на събития, в които ще се налага да се опитате да изясните кой прав, кой крив и в процеса ще похабите завидно количество нерви. Но това все още не е най-главното. Същността на жизнения урок, който ви очаква през 2020-а е изоставянето на гордостта.

Ще научите много през тази година, ще станете по-мъдри и по-креативни. По някое време в началото на годината в живота ви ще се върнат проблеми, сполетели вашите предци, но вие ще успеете да се справите с тях и ще продължите да градите бъдещето си. При това доста успешно!

Любов и семейство

С настъпването на месец май  ви чака щастлив период на романтични отношения и любовни истории, а в средата на лятото има много шансове и да вдигнете сватба.
Девите, които вече са обвързани, през тази година ще планират да имат дете или ще станат (може и отново) родители. В това отношение Вселената ви съдейства изцяло!
В началото на годината може да се сблъскате с неща от миналото, да се спречкате с родственици или стари приятели.

Здраве

През 2020-а се налага да бъдете с повишено внимание относно здравето си – може да ви сполетят неочаквани неприятности с органите на храносмилателната и половата системи. Ако имате хронично заболяване, което периодично ви безпокои, направете си изследване още в началото на годината.

Пикантните храни, алкохолът и недоспиването могат допълнително да влошат здравето ви, така че не прекалявайте с развлеченията. Когато планирате годишната си почивка, най-добре изберете тихо място сред природата, санаториум или друго спокойно кътче. Най-добрите месеци за това са втората половина на юни и целия юли.

Успех

Началото на годината ще продължи успеха или ще даде плод на положените усилия през 2019-та. Вие преживявате един от най-удачните периоди в живота си, когато мечтите се сбъдват. Ако бъдете креативни и съумеете да правите компромиси, когато се налага, късметът ще Ви съпътства постоянно.

Неприятности може да ви донесе Ввшата доверчивост. Не подписвайте документи и не се съгласявайте на сделки, в чийто успешен резултат се съмнявате; не общувайте с личности, които подсъзнателно ви карат да изпитвате тревога. Доверете се на интуицията си!

ВЕЗНИ

Звездите ще ви обсипват с непрестанно финансово благополучие. А новите срещи, любов и симпатия ще подарят на представителите на този зодиакален знак небивало изобилие от позитивни емоции. В началото на годината може да изпитате известни трудности със здравето, но оптимизмът и енергията, които ще ви владеят, ще ви помогнат да се възстановите бързо и с нови сили да се включите в обичайния си работен ритъм.

Влиянието на планетите ще ви помогне да откриете повече безгрижие, лекота и разнообразие в живота си. Ще имате повече свободно време, благоприятните възможности за вас ще се увеличат, ще се научите как да се възползвате от ситуацията, което ви се предоставя. Ще проявите разбиране и повече търпение във всички сфери. Това ще ви донесе нарастващо спокойствие, както и повече духовна енергия, за да посрещнете обстоятелствата; тази година ще се отървете от определени материални проблеми, които ще бъдат заместени от хуманистични тревоги.

В добре подредения живот на консервативните Везни се очертават промени. Да им се противопоставяте е безсмислено, просто затворете очи и се понесете по течението. Не се безпокойте, в резултат на тези промени, вие ще се озовете там, където винаги сте желали да бъдете, но дори сте се страхували да си помечтаете.

Чака ви ново жилище или основен ремонт, смяна на работата, нови запознанства, интересни събития и мистични срещи, които ще ви накарат да се отлепите за малко от земята, в която здраво сте се вкопчили.

Любов и семейство

Пролетта ще ви погълне с вихър от събития, заради които може да се скарате или разделите с любими хора и роднини. През лятото някои Везни дори могат да се решат на раздяла или развод и подялба на имуществото, ще променят изцяло начина си на живот и ще отворят съвършено нова страница.

В средата на есента в отношенията ще настъпи стабилност, ще дойде хармоничен период на удовлетвореност и щастие. В личен аспект ви чакат интересни и важни събития, които дълго време сте чакали и именно те ще имат решаващо значение в живота ви.

Здраве

Ще ви бъде трудно да споделите на околните какво точно се случва в живота ви и това ще ви донесе невероятно нервно напрежение и невъзможност да се отпуснете. В такова състояние много системи на организма не функционират добре, което на свой ред може да стане причина за чести неразположения от различен характер. За да избегнете всичко това, ще ви се наложи първо да признаете пред самите себе си, че и вие сте човек и като всички останали имате право на грешки.

Пазете нервите и сърцето си, пийте успокоителни чайове и непременно отидете на почивка в края на август – септември някъде сред природата. Планина, гора, езерце… ще ви се отразят значително по-добре от многолюдните плажове.

Успех

През лятото на 2020-а ще преминете през изключително сложен период и то не толкова заради случващите се проблеми, колкото заради това, че се налага да промените досегашния си начин на живот.

Но късметът със сигурност ще бъде с вас постоянно, макар че победите ще се редуват с разочарования. Вашите най-удачни периоди от годината са януари, февруари и лятото – през това време ще сключите успешни сделки, ще получите много придобивки или повишение в работата.

СКОРПИОН

Настъпващата година няма да ви предложи нито кой знае какви издигания, нито пък някакви падения. Меланхолично и спокойно ще „плувате по течението“, почти без никакви сътресения. Дори на някои Скорпиони да им се наложи да се разделят с половинката си, то това ще стане напълно безболезнено. Ще ви подминат и каквито и да било финансови затруднения. Здравето също няма да ви подведе, стига да не злоупотребявате с прекалено мазна и остра храна.

През тази година ще получите прилив на енергия, което ще ви даде възможност да се справите с всякакви препятствия. Юпитер и Плутон ще осигурят по-оптимистично положение, за да ви дадат повече подходящи случаи да избегнете грижите и проблемите. Ще изпитате голяма нужда да не поемате рискове в живота си и в този на близкото ви обкръжение, и вие ще се заемете с това без трудности. Ще е необходимо да забавяте темпото от време на време, за да не прескочите някой етап.

Звездите обещават на Скорпионите ера на промени: смяната на местоживеенето, множеството пътувания в търсене на по-добър живот или в това да “открият себе си” ще накарат гордите Скорпиони да изтрият нокти из каменистите пътеки на чужди градове и страни, но всичко това няма да бъде напразно!

Изборът, който ще направите през тази година ще бъде фундаментален за следващите 8 години. Работете с перспектива, а не с идеята за бързи резултати и облаги, не се поддавайте на изкушения да участвате в съмнителни сделки – те няма да ви донесат никаква изгода, а само нови проблеми.

Любов и семейство

През първата половина на годината Скорпионите ги очаква страстен и бурен романс или период, когато съществуващите взаимоотношения ще се възродят. Ще бъдете щастливи, пълни с енергия и ще започнете да градите съвместни планове за общото си бъдеще.

В началото на есента любовната магия ще отслабне и вие, завърнали се на земята ще започнете да се занимавате с абсолютно прозаични дейности. Много от свободните Скорпиони ще вдигнат сватби през 2020-а и браковете им ще бъдат изключително щастливи.

Здраве

За Скорпионите болестта е признак на слабост и заради това те не обичат да ходят на прегледи или процедури. За да не ви се налага това – грижете се за себе си!

Тази година слабите ви места могат да бъдат органите на пикочо-половата система, така че обърнете специално внимание, ако усетите каквото и да било неразположение в тази област.

Планирайки отпуската си, гледайте тя да е в периода преди есента, в противен случай рискувате да пропуснете нещо много важно.

Успех

През тази година вашият успех е свързан с пътувания. По време на тях ще откриете и отговорите на редица въпроси, и новата си любов, и бъдещи бизнес партньори.
Що се отнася до кариерата и парите – очаквайте интересно предложение през юли-август, което ще ви донесе редица облаги и дивиденти.

СТРЕЛЕЦ

През 2020-а ще работите много и ще ви бъдат нужни повече физическа сила и енергия. Годината ще бъде съпътствана от вероятни усложнения в отношенията ви с любимия човек до вас, които може да доведат до известно отчуждение помежду ви. За да имате пари през цялата година и за да избегнете ненужните разходи, внимавайте с емоциите си. Иначе няма да имате проблеми със здравето, но все пак щадете стомаха си.

Тази година продължавате интензивно да движите най-важните ви проекти. Планетите ще ви предизвикат в социален план, във взаимоотношенията ви. Парадоксално, вие ще изпитвате нужда от уединение, дори изолиране по отношение на подходяща промяна, която все пак ще възникне. Влиянието на Юпитер ще ви даде последен, основен стремеж към откриването на амбициите ви. Сатурн ще ви помогне да активизирате креативността във всички сфери. Ще изживеете интензивно редуване на общуване и размисли; фази на концентрация в работата и моменти на пълна релаксация.

Звездите са приготвили отличен подарък на Стрелците, за които придвижването нагоре “през труповете на конкуренти” по обществената стълбица е крайно неприятно. През 2020 година небето е толкова благосклонно към вас, че “работа с лакти и пот на челото” съвсем няма да се налага. Възможностите сами ще влизат в живота ви! На вас остава само да направите правилния избор.

Пролетта на 2020-а е времето да изградите стратегия за бъдещето си. А плодовете на тази стратегия ще пожънете след 4,7,11 години. В края на годината ще се огледате и ще се удивите колко много се е променил живота ви за 12 месеца.

Любов и семейство

Свободните Стрелци имат всички шансове да срещнат любовта на живота си, при това човекът ще бъде или от друг град или от чужда държава. Предстоят ви чести пътувания, телефонни разговори, а за някои дори смяна на местоживеенето.

Обвързаните Стрелци могат да се сблъскат с усложняване на взаимоотношенията, неразбиране и охлаждане на чувствата към партньора. Опитайте се да преодолеете всичко това с помощта на приятели и роднини, за да преминете през бурните събития на 2020 година.

Здраве

През тази година уязвимото място на Стрелците е главата. Може да ви безпокоят често главоболие и мигренни пристъпи, поради това не прекалявайте със стоенето пред компютъра или умствената дейност. Често си правете малки почивки и гледайте да спите не по-малко от 8 часа в денонощие.

Най-доброто време за ваканция е периодът от август до октомври. Отидете на пътешествие далеч от дома и забравете за всички задължения. Ще ви се случи нещо наистина хубаво, което ще ви зареди с положителна енергия.

Успех

Възможно е през 2020-а да ви чака промяна на местоживеенето, а с него – начало на нов живот, което малко ви плаши. Не се страхувайте, тази промяна ще повлияе благотворно на целия живот.

В началото на август очаквайте значителни финансови постъпления – ще получите завидни придобивки и това ще укрепи увереността ви в направения избор.

КОЗИРОГ

Набелязаните през отиващата си 2019 година цели най-накрая ще бъдат постигнати, но едва след като удари Дванадесетият час. Като цяло новата 2020-а няма да е лоша за вас, но ще се наложи повече да се погрижите за здравето си. През есента мнозина представители на тази зодия ще имат късмета да спечелят от лотария или ще получат наследство.

Ще започнете нови проекти, по-лесно ще осъзнавате нуждите си, това ще бъде свързано с разбирането на потребностите на обкръжението ви. Разговорите със заможна личност ще ви помогнат да научите много за различни сфери. Ще обявите официално взаимоотношения, ще търсите компанията на това лице, ще заявите вашите ценности ясно от реалните и видимите за всички действия. Ако не сте творчески настроени, вероятно не сте имали вдъхновение в тази област. Не избягвайте контактите, изолирането няма да ви е от полза през годината.

2020-а  ще бъде за Козирозите абсолютно завладяваща: неочакваните поврати на съдбата ще ви направят много по-смели и хазартни личности. Ще се решите на нови експерименти и увлечения, ще преминете през изненадващи преживявания и ще се запознаете с интересни хора.

Личният живот, семейните проблеми, творчеството и здравето са вашите приоритети през тази година. В кариерата и бизнес делата не се очертават никакви гръмки успехи, но смяната на работа или сферата на дейностите, с които ще се занимавате, обезателно ще се случи.

Любов и семейство

Кръгът ви от познати ще се разшири невероятно – постоянно ще се запознавате с някой, ще се сближавате с хората или ще се разделяте със стари взаимоотношения. През януари съществува риск да развалите отношенията си с близък човек, така че проявете благоразумие, ако, разбира се, раздялата не влиза в плановете ви.

През тази година можете да станете жертва на предателство, постарайте се да не съдите прекалено строго хората, които ще го направят и не замърсявайте душата си с трайна злоба и обида. Другото, което ви очаква е среща с персона от миналото ви, възможо е това да бъде намеса от самата съдба!

Здраве

Козирозите рядко са хипохондрици, не обичат да се лекуват и честичко нарушават препоръките и предписанията на лекарите. Ако до ден днешен не сте обръщали сериозно внимание на здравето си, през 2020-та неговите запаси могат да се окажат практически изчерпани.

Уязвими ще бъдат органите на дихателната система, крайниците, а в края на 2019-та – началото на 2020-та е и период, в който за вас съществува голям риск от травми.
Най-добрата почивка за вас ще бъде в санаториум. В периода от юли до октомври оздравителните процедури ще бъдат особено ефикасни.

Успех
Многото нови запознанства ще попълнят вашия жизнен опит и въпреки че, надали 2020-та ще бъде за вас година на изумителен финансов успех, вие безусловно ще станете по-богати – все пак ще получите уникален опит, който, както е известно, не може да се купи за никакви пари.

Изградете плановете за бъдещето си през май – в този период интуицията ви ще бъде силна, както никога досега. През номеври и в началото на 2021-а не трябва да вземате важни решения и да поемате отговорност – това не е времето, в което да бъдете лидери, а тъкмо напротив – по-пасивната, втора роля ще ви донесе забележителни резултати.

ВОДОЛЕЙ

Годината ще е много успешна за Водолеите. Повечето представители на този зодиакален знак ще си намерят добра работа или пък пред тях ще се разкрият изкусителни възможности за растеж в службата. Но трябва да изкорените своя песимизъм и неувереността в собствените си сили и възможности. Обърнете внимание на бъбреците си и избягвайте тежката храна.

Движите се с много висока скорост тази година, във всички сфери. Ще усетите вътрешната сигурност, която търсихте. Юпитер ще влияе на действията ви в посока към по-голяма сигурност в широкия смисъл, във всички области. Вашият консерватизъм ще ви даде възможност да се отървете от някои материални проблеми. Това ще ви даде свободата да преминете на по-висока скорост, за да развивате и движите проектите си. Има какво да се желае във взаимоотношенията ви.

Очаква ви изключително интересна година. Не толкова често хора, предпочитащи да работят много, получават възможност да реализират плановете и мечтите си само благодарение на късмет. В самото начало на годината Водолеите могат да разчитат на доста удачни обстоятелства – талантите им ще бъдат забелязани от хора, които могат да се превърнат в техни покровители или съмишленици. Не трябва да проявявате инициатива и да се опитвате да бъдете лидери – през тази година е най-добре да играете изпълнителна роля – резултатите от това ще видите след няколко месеца.

Любов и семейство

През 2020 много Водолеи ще направят неприятни открития: някои приятели ще свалят маските си и ще се окажат не съвсем приятели! Отнесете се към това философски и не се затормозявайте – ще ви бъде по-полезно, отколкото да се затворите в себе си и да се озлобите към тях.

Нова любов (по-скоро платонична) може да ви сполети през зимата. Това ще бъде непознато преживяване за вас, чувствата, които ще изпитате ще граничат с обожествяване на човека, с който съдбата ще ви срещне. Общуването с него ще внесе в живота ви духовен подем.

Здраве

Правилното хранене е ключът към здравето на Водолея през 2020-а. Органите на храносмилателната система ще бъдат особено уязвими, както и черният дроб. Не става дума за диети, а за здравословно хранене, което ще ви се отрази изключително благотворно.

Ваканцията планирайте за юли-август и посетете места, където ще можете да научите нещо ново и интересно.

Успех

Вашият успех има история, водеща началото си от 2018-а. Идеите и плановете, направени преди 2 години ще се осъществят през 2020-а. Всичко това ще се случи с подкрепата на приятели, съмишленици или роднини.

Най-доброто време за Водолея е началото на годината. Юли и август са месеците, когато е добре да не направите или предприемате нищо ново.

РИБИ

Годината ще ви предложи възможности за добра реализация. Доходите ви ще зависят от вашите колеги и ръководители, така че не си струва да влизате в конфликти с тях. За да поддържате добро своето здраве през 2020-а, ще е нужно по-често да прекарвате почивката си сред природата и по-активно да се занимавате със спорт. Иначе едва ли ще останете сами, тъй като през настъпващата година ще бъдете едни от най-търсените хора за компания

Събитията ще се случват от само себе си тази година. Разположението на планетите ще улесни взаимоотношенията ви, както и изобилието от идеи, необходимо за доброто развитие на проектите. Сатурн ще хвърли сянка на реализма, който може да ви даде меланхолични моменти и после ще съжалявате за безразличието. Като изключим това, ще имате много случаи да се насладите на положителното влияние на засиления ви реализъм, ще ви помогне да си осигурите добри резултати. Нептун ще развие въображението и творческите способности с известно количество иновативност, което ще се отрази на всички сфери в живота ви. Следвайте вдъхновението си, със сигурност ще се доближава до стремежите на прякото ви обкръжение.

В живота на Рибите започва фантастичен период – пред тях се разкрива напълно нов път. Вие ще се лутате между задълженията, личното щастие и благополучието на други хора, любовта, парите и нематериалните блага. Шансовете ви да промените живота си са големи, както никога досега. Най-важното, обаче: избирайки между кариерата и семейството, парите и чувствата, не забравяйте за близките си хора!

Любов и семейство

Много Риби ще бъдат в омаята на любовта. Не е задължително това да бъде чувство към човек, с който сте се запознали през 2020г., стара любовна история може да се разгори с неочаквана страст или да се влюбите отново в дългогодишния си партньор.

Здраве

Емоциите са вашият най-голям враг през тази година. Ако реагирате прекалено емоционално на сложните събития, вие рискувате да изпаднете в нервна криза или депресия. Щадете нервите си! В противен случай ви предстоят проблеми с опорно-двигателния апарат, хронична умора и често главоболие. Спасение ще намерите в разходките из природата. Тази година забравете за шумните курорти и отдъхнете на спокойно местенце, занимавайте се с източни бойни изкуства или йога – това ще внесе хармония в живота ви.

Източник: sanovnik.at

 

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!