Quantcast
Новини Пловдив » България » Симеон Сакскобургготски събира политическия елит във „Врана“
България Важно

Симеон Сакскобургготски събира политическия елит във „Врана“

Кръгла маса „Европа без стени. Какво ни обединява днес – либерален преглед“ с участието на Симеон Сакскобургготски ще започне днес от 10.00 ч. в двореца „Врана“. Организатори са Европейският либерален форум с подкрепата на Либералния институт за политически анализи и фондацията „Фридрих Науман“.

Бъдещето на Европейския съюз – най-големият демократичен обединителен проект в историята на Европа, ще е централна тема на дискусията. Ще бъдат обсъдени и значението на демократизацията и обединението на Европа, постиженията, както и предизвикателствата, преодолени през последните 30 години.

Сред участниците ще бъдат публицистът и общественик Петр Поспихал – бивш посланик на Чехия в България и дисидент, президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси, Фелицита Медвед – географ с изследователски интереси в политическата география, миграцията и гражданството и президент на словенския „Новум институт“, проф. Роберто Рачиути, д-р Райнер Адам – регионален директор за Източна и Югоизточна Европа на фондацията „Фридрих Науман“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...