Quantcast
Новини Пловдив » България » Симеон Сакскобургготски събира политическия елит във „Врана“
България Важно

Симеон Сакскобургготски събира политическия елит във „Врана“

Кръгла маса „Европа без стени. Какво ни обединява днес – либерален преглед“ с участието на Симеон Сакскобургготски ще започне днес от 10.00 ч. в двореца „Врана“. Организатори са Европейският либерален форум с подкрепата на Либералния институт за политически анализи и фондацията „Фридрих Науман“.

Бъдещето на Европейския съюз – най-големият демократичен обединителен проект в историята на Европа, ще е централна тема на дискусията. Ще бъдат обсъдени и значението на демократизацията и обединението на Европа, постиженията, както и предизвикателствата, преодолени през последните 30 години.

Сред участниците ще бъдат публицистът и общественик Петр Поспихал – бивш посланик на Чехия в България и дисидент, президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси, Фелицита Медвед – географ с изследователски интереси в политическата география, миграцията и гражданството и президент на словенския „Новум институт“, проф. Роберто Рачиути, д-р Райнер Адам – регионален директор за Източна и Югоизточна Европа на фондацията „Фридрих Науман“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...