Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Модерна архитектура, качество и зеленина предлагат жилищните комплекси на PIMK Build в „Западен“
Бизнес Важно Градът Имоти Общество

Модерна архитектура, качество и зеленина предлагат жилищните комплекси на PIMK Build в „Западен“

Места за паркиране за всички, кътове за игра на децата и уникална гледка са другите екстри на апартаментите на компанията

Модерна архитектура, качествено строителство, зелени пространства около всяка сграда с кътове за игра на децата, уникална гледка и паркомясто за всеки – звучи малко като фантастика за хората, които търсят жилище, но не е. Защото всичко това предлагат жилищните комплекси на PIMK Build в район „Западен“. Те са няколко и ще допринесат за славата на „Западен“ като най-зеления район в Пловдив, защото зеленината и спокойствието, които предлагат, са техни основни характеристики. И което е много важно – цените са откровено ниски за предлаганото качество.

“Западен 1” – със собствена детска градина

Строителството на комплекса „Западен 1“, който е без аналог под тепетата заради иновативните решения в проекта, вече тече с бързи темпове. Комплексът ще съчетае нови и модерни жилища с удобството на самостоятелен двор, и то в най-зеления район на Пловдив. Към това трябва да се добави и уникалната гледка към Родопите, която се откроява от дворните места, които са разположени на първите етажи в секциите. Общият брой на апартаментите с двор е седем.

Комплексът ще бъде от затворен тип, като ще има 5 жилищни секции с по 6 етажа, а апартаментите са общо 92. Секция „А” ще бъде с по два апартамента на етаж, а останалите секции ще са с четири жилища на едно ниво. Голяма част от апартаментите са с южно изложения и прекрасна гледка към Родопите. Всяка секция е оборудвана с модерен и надежден асансьор на „Лифтком”, а в сутеренните нива има обособени гаражи и паркоместа за всички жилища. А едно от най-безспорните предимства на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

“Западен 2” – интересни дизайнерски решения

Разчупена архитектура, качествено и луксозно изпълнение, отлична локация – така може да се обобщи третият проект на PIMK Build, който отново е в най-зеления район на Пловдив – „Западен”.

Новата сграда е точно на гърба на тази, която се строи в момента на кръстовището на бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с разчупена архитектура и интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор.

Решен е един от големите проблеми – този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Повечето апартаменти са двустайни, тъй като търсенето на такъв тип жилища е най-голямо. За хората, които искат по-голямо жилищно пространство, има и големи апартаменти. Сградата ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение.

“Западен 3” – истински оазис с водни площи

На фона на постоянно вдигащите се цени на жилищата в Пловдив от PIMK Build предлагат примамваща оферта за апартаменти, съчетаващ лукс и достъпни цени. Всеки момент се очаква да започне строителството на жилищния комплекс от затворен тип „Западен 3”. Той ще се намира в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Апартаментите ще са с различна квадратура и изложения с прекрасна гледка към Родопите. В центъра на комплекса ще има истински оазис – зелени зони, детски съоръжения, места за отдих и атрактивни водни площи.

Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.  За развитието на зоната около „Пещерско шосе”, ще спомогнат и редицата търговски площи под комплекса.

Това ще даде възможност да се изградят аптеки, магазини, места за различни услуги, които биха направили ежедневието на бъдещите жители на комплекса още по-улеснено.

ЖК „West Park Residence” – с екопътека до парк „Отдих и култура“

Новият жилищен комплекс ще бъде перлата в короната на квартала, който става все по-предпочитано място за живот. Това се обуславя от прекрасната локация, която е близо до основни пътни артерии, но и на метри от парк „Отдих и култура”. Сградата ще се намира на бул. „6 септември” на 100 метра от водата на Гребната база, близо до отбивката към хотела. Ще бъде изградена и екопътека, която да води директно до една от любимите дестинации на пловдивчани.

Това, което отличава комплекса, е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места. Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120%!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...