Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Полицията в Пловдив затяга мерките за сигурност заради студентския празник
Градът Общество Пловдив

Полицията в Пловдив затяга мерките за сигурност заради студентския празник

Полицията в Пловдив засилва мерките за сигурност заради студентския празник. Униформените ще следят стриктно за опазване на обществения ред.

В Пловдив и региона ще има засилено полицейско присъствие около увеселителните и питейните заведения, където ще има празнуващи студенти. В случай на необходимост, младите хора ще могат веднага да се обръщат за помощ от силите на реда, съобщиха от областната дирекция на МВР.

На предварителни срещи със собствениците и управителите на обектите, както и с представителите на охранителните фирми, са разменени контакти за бърза реакция при необходимост.

Проведени са инструктажи и стриктно ще се следи в заведенията да не се допускат непълнолетни, посетители с огнестрелни и пиротехнически изделия.

В дните около празника е създадена организация и за осигуряване на безопасността на движение по пътищата на обслужваната територия.

Полицейските екипите ще следят за управление на моторни превозни средства от неправоспособни водачи или от шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества.

При проверките служителите ще бъдат безкомпромисни към онези участници в пътното движение, които грубо нарушават Закона за движение по пътищата и с поведението си създават опасност за останалите, предупреждават от полицията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...