Quantcast
Новини Пловдив » Мнения » Миро с предколедно откровение: Преборих тежка зависимост
Мнения Суматоха

Миро с предколедно откровение: Преборих тежка зависимост

Певецът Миро направи най-откровеното си интервю от години насам, като разкри, че дълго време се е борил с алкохолна зависимост.
Изминаващата година беше много ползотворна за мен, защото се преборих със тази зависимост от алкохола, каза певецът в „120 минути“ от ефира на bTV.
Пиех стандартно като българите, в един момент аз освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея, каза певецът.
Той е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.
„Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин и си казах: „Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна“, сподели артистът.
Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути е започвал, а основното е било бира. Той призна, че не само твърдият алкохол може да повлия, но и лекият, ако е в голямо количество.
Методично пиех и това беше ежедневие, сподели още певецът.
Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта, сподели певецът.
След молитвата към Бог, аз спрях да пия и сега благодаря, че съм трезвен всеки ден, каза Миро.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...