Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Само до края на годината! Можете да закупите жилище на промо цени в най-желания комплекс
Бизнес Важно Градът Имоти Портфейл

Само до края на годината! Можете да закупите жилище на промо цени в най-желания комплекс

Рядко срещана оферта към своите клиенти прави строителната компания PIMK Build, която с бързи темпове се утвърждава на пазара в Пловдив. Само до края на годината от фирмата предлагат промоционални цени за приказните жилищните комплекси, които изграждат под тепетата. Шанс, който си заслужава да бъде сграбчен заради човешките цени, качеството, екстрите и чудесната локация.

До 31 декември  жилищата в „West Park Residence” ще се предлагат на цена до 750 евро/квадратния метър. От първия ден на 2020 година цените, на които ще се предлагат апартаментите ще станат от 850 до 1000 евро на квадратен метър.Впечатляващият комплекс се намира на метри от Гребната база в Пловдив. В проекта е заложен огромен вътрешен парк с  кътове за игра, отдих и рекреация.

„West Park Residence” от PIMK Build предизвика огромен интерес сред пловдивчани, а от инвеститорите обещават да го завършат в следващите месеци. Интересът към него е огромен, като това се обуславя от  впечатляващия проект, отличната локация и  доказан авторитет на инвеститора.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което прави различен комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %! Там се предвижда и втори етап. С него ще се затвори вътрешния ринг и така ще се получи изцяло затворен комплекс, а двете зелени пространства ще се свържат.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...