Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Пазеният като писано яйце внук на Доган стана на 1 годинка, появи се страхотна СНИМКА
Суматоха

Пазеният като писано яйце внук на Доган стана на 1 годинка, появи се страхотна СНИМКА

Днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган е на седмото небе – внукът му Адмир стана на 1 годинка. Детето е рожба на сина на Сокола – Демир и неговата възлюбена – Памела Жейнова. Чернокосата красавица е дъщеря на футболния мениджър – Николай Жейнов.

Майката на Памела – Десислава, е постнала точно в полунощ честитка за Адмир на профиала си във Фейса. тя е написала следното:

„Честит първи рожден ден на нашето малко слънчице , което е най-важният и най-скъпият човек в живота ни ! Прекрасно ненагледно съкровище , желаем ти от сърце много здраве и късмет , бъди все така засмяно и добричко ! Да си винаги все така лъчезарно и жизнерадостно ! На твоята първа годишнина ти пожелавам цялото щастие на света ! Благодарим ти, че ни направи толкова щастливи с появата си“.

Към пожеланията си бабата на Адмир е добавила снимка, на която Памела е в компанията на детето. И този път обаче лицето на мъника, който явно е проходил, не се вижда изцяло.

До момента ликът на внука на Доган не е показван публично. Не е ясно дали това е решение на снахата на Сокола – Памела и сина му Демир или пък е изискване лично на почетния председател на ДПС и собственик на ТЕЦ „Варна“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...