Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов за инцидента с кола на НСО: Истински страдам за детето. Не може да сложим полицай на всяка дупка
България Важно

Борисов за инцидента с кола на НСО: Истински страдам за детето. Не може да сложим полицай на всяка дупка

За съжаление, това може да се случи на всеки. Без да се прави никаква политика от това би трябвало, ако може да се подобри дейността, но спокойно да се изговори от експерти и да се направи. Това каза премиерът Бойко Борисов за случая с блъснатото от шофьор на НСО дете.

„Истински страдам за детето. За съжаление, това се случва навсякъде. Изкарваме полиция на всяка крачка. Актовете в пъти се увеличиха. Не може да сложим милиционери на всяка дупка и на всеки, който по драстичен начин не иска да спазва закона, коментира премиерът.

Той помоли темата за промените и мерките, които могат да се променят в службите, да се коментира след седмица.

Ако може да се подобри нещо, разбира се, че сме „за“, но не в днешния ден да го коментираме, защото ще звучи като упрек, като заяждане, като атака, каза премиерът.

30 милиона са събрани повече от актове в сравнение с миналата година“каза вътрешният министър Младен Маринов.

„Не може да се сложи милиционер на всяка дупка. Преди говорихме, че сме полицейска държава. Тези полицаи, които слагаме всеки ден са на заплати, които висят на нашия бюджет. Можем да сложим пак на всеки светофар полицай, но това ли е решението“, попита Борисов.

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...