майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Коледна мистерия? Пловдивчанка получи подарък от мъртвия си съпруг
Важно Истории Общество Посоки Свят

Коледна мистерия? Пловдивчанка получи подарък от мъртвия си съпруг

Вера и Линкълн - една голяма любов.
Вера и Линкълн - една голяма любов.

ПловдивПрес

Коледно чудо или пълна мистерия? Така може да се опише историята на пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон.

Жената не е на себе си след като преди часове получила подарък за Коледа от …. мъртвия си съпруг. Вера е направо разбита от случката, но я приема като подарък от небето. Не спира да плаче от щастие и в същото време да е съсипана от мъка по загубения любим, който и изпратил бижу за Коледа по пощата.

Ето и историята на пловдивчанката, която тя сподели пред приятели:

Подарък от Небето … това се случи днес …

Тази година Коледа беше ужасна, даже повече от ужасна. Приятелите ми се обаждат, но аз не мога да говоря, просто плача.

И тогава днес … човек от FedEx ми подаде пакет (от фирмата се опитаха да го доставят преди няколко дни, но той изискваше подпис). Пакетът е малък и лек, различен от тежките грижи и голямата мъка, която ме сполетя. Различен и от огромните подаръци, които приятелите ми изпращат, за да ме откъснат от мъката (бел ред. по любимия). Благодаря ви приятели…

Подписах за пратката, погледнах, започнах да я отварям, изведнъж разбрах какво съдържа, изкрещях, почти припаднах и започнах да плача неконтролируемо.

Младата куриерка на FedEx се завтече обратно до камиона си, донесе ми носни кърпички да изтрия сълзите си, след което седнахме на предните ми стъпала и тя се разплака с мен … Обезателно ще изпратя до фирмата много добра препоръка за нея, защото, за да седне с мен и да ме утеши, тя наруши строгия си график.

И така, какво е в пакета? Подарък от Линкълн. О, ако душата му не беше вече на небето, бих си помислила, че колетът го е изпратил някой друг човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е купил за мен още преди време …

Всичко започна от рождения ми ден 1 октомври, когато с Линкълн отидохме да си взема iPhone 11, моят много практичен подарък. Бях много щастлива от подаръка си. Тогава някак си се скитахме безцелно около мола, всъщност не сме хора дето се мотаят из мола, така че това не беше типично за нас. Разгледахме различни неща и след това това специфично бижу – огърлицата, дори го пробвах, очите ми трябваше да блестят малко повече. Линкълн се усмихна широко. „Е, вече имаш подарък за рожден ден“.

Когато обаче съпругът ми почина внезапно, само 19 дни след рождения ми ден, светът ми се преобърна и, разбира се, забравих всичко.

Днес се сдобих с тази огърлица – да, знам и осъзнавам, че това не е чудо, а просто онлайн електронна търговия, насрочена предсрочна доставка – тъй като всички знаете, че Линкълн е изключително организиран, той трябва да е платил и преди време, тъй като всичките му кредитни карти бяха анулирани и неща като вода, топлина, интернет и други домашни нужди като тези всички бяха анулирани или почти отменени, докато аз разбрах подробностите за всички тези сметки.

И все пак някак коледният ми подарък пристигна и със сигурност това е моят подарък от Небето …

Изповедта на Вера взриви социалните мрежи и лавинообразно набира популярност, много от приятелите й я успокояват, че това наистина е знак от Бог и че трябва да вярва в доброто и да си спомня с радост за хубавите мигове, изживени с любимия Линкълн.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...