Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » ВИДЕО Пловдивската кеч звезда зад Океана – Сашо Русев, се скри в торта и преби съперника за сърцето на хубавата Лана
Свят Спорт Спорт Важно Суматоха

ВИДЕО Пловдивската кеч звезда зад Океана – Сашо Русев, се скри в торта и преби съперника за сърцето на хубавата Лана

Пловдивската звезда в кеча зад Океана – Александър Русев, сътвори невиждано шоу. Известният като луд фен на Локо Пловдив здравеняк се бе скрил в сватбената торта по време на церемония. Всъщност, на събитието съпругата на Русев – русата фурия Лана, трябваше да каже заветното „Да“ на новия си възлюбен – Боби Лешли.

Чернокожият кечист и Лана тъкмо се готвеха да се врекат, когато изневиделица се появи сексапилната Лив Морган. Кечистката се обясни в любов на Лана, а публиката ахна. Оказа се, че между двете е имало интимни лесбо-ласки. Лана обаче не отвърна на чувствата на Лив и дори се хвърли да я бие. Двете се вкопчиха в жесток женски бой и едва бяха разтървани.Когато страстите се поуталожиха церемонията можеше да продължи. Вместо това обаче дойде мигът на Русев.

Пловдивчанинът, който посрещна Коледа с екип на Локо, изскочи от сватбената торта и пречука от бой Боби Лешли, който му открадна жената. Не се зане как ще продължи сапунката в кеча, който следят стотици милиони по света.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...