Новини от Пловдив » България » Бизнесменът Бачев: Поли Апостолов крещеше, че ще ме убие и съм мъртъв
България Важно Мнения

Бизнесменът Бачев: Поли Апостолов крещеше, че ще ме убие и съм мъртъв

Случи се нещо, което не е нормално в 21 век. След полунощ на Нова година излязохме всички да гледаме зарята на терасата в заведението. Може някой да е казал нещо, което да е подразнило кмета на Симитли Поли Апостолов. В един момент той се появи много пиян, с бутилка шампанско в ръка. Аз, синът ми и негов приятел хвърляхме пиратки. Той първо изля алкохола, след това ни замери с бутилката, която се счупи в парапета. Това е опит за убийство. Имаше деца на терасата. Това разказа Методи Бачев в ефира на bTV.

„След това се качи по стълбите и каза: Ти си мъртъв! Ще те убия! След това започна да ме бие. Готов съм да се явя на полиграф. Аз не лъжа“, подчерта собственикът на заведението.

„Сестра ми каза нещо и той я удари. Имаше свидетели. На терасата бяхме 12 човека, а пред заведението поне стотина. Диджеят е с избити зъби, защото се опита да ни разтърве“, обобщава след спречкването очевидецът.

„Кметът се качи при нас и започна да ни удря. Депутатът Стефан Апостолов също ни удряше“, разказа той.

„С кмета живеем на 150 метра един от друг. През годините между нас са се случвали много неща. Мое изказване преди време предизвика скандал, в който бе замесено и името на премиера. Не съм нарушил закона, но нося морална отговорност и до днес си нося кръста за това. Всеки човек прави грешки. Разкайвам се за моята“, коментира Методи Бачев.

В отговор кметът на Симитли заяви: „Хвърляха пиратки към хората на площада. Аз тръгнах със шампанското да ги поздравя, а те започнаха да хвърлят пиратки по мен. Качих се на терасата, за да ги попитам какво правят. Имаше заповед да не се хвърлят пиратки. Не може един измислен бизнесмен да спира хората на хората. Аз отнесох няколко шамара. Тото има голям мерак да ме бие“.

„Нормално е да хвърляме пиратки на Нова година. Не сме застрашавали хора, не сме хвърляли в тълпата. Аз не съм луд да дам на моето дете да хвърля пиратки“, оправда се бизнесменът. „Това не е начинът да се решават проблеми в 21 век“, категоричен бе Бачев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Мелето снощи: Кметът Апостолов отмъсти на Методи Бачев за поруганата чест на премиера Борисов
Кметът на Симитли и синът му – депутатът от ГЕРБ завъртяха масов бой в кръчма

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...