Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Ученици поздравиха Иванка Киркова със светлинно шоу
Общество Пловдив Суматоха

Ученици поздравиха Иванка Киркова със светлинно шоу

Домашни купони стягат Иван Тотев, Иван Стоянов и Иван Црънчев. На ресторант ще се развихри само съветникът от ГЕРБ Иван Вичков

Галина ГЕОРГИЕВА, Ваня ДРАГАНОВА

Със светлинно шоу беше поздравена на Ивановден шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова. Изненадата дойде от ученици от Професионална гимназия по електротехника и електроника, които демонстрираха уменията си по програмиране. Младежите изписаха със светлини „Щастлива Нова година! Честит имен ден, г-жо Киркова!“

От сутринта телефоните й не спират да звънят, а колегите и приятелите вече й подариха много цветя. Заедно с другите именици в РУО-Пловдив спретнаха богата почерпка. „Довечера ще събера най-близките си хора и ще празнуваме вкъщи. На трепазата ще сложа традиционни ястия, но ще има и по-екзотични. Ще се съобразя с вкусовете на всеки“, призна пред ПловдивПрес Иванка Киркова.

„Благодаря на хората, които ме поздравиха, чух много хубави думи днес. Пожелавам да сме здрави и успешна година на всички. Казват, че 2020 ще е година на трансформацията, дано е към доброто“, добави шефката на РУО-Пловдив.

Домашни купони стягат повечето от имениците във властта. Бившият кмет и настоящ лидер на ГЕРБ Иван Тотев ще празнува вкъщи.

С мотива, че е домошар, на семейна сбирка залага и кметът на район „Източен“ Иван Стоянов.

Общинският съветник от ВМРО Иван Црънчев има троен празник – именици са и баща му, и малкият му син. И той ще празнува Ивановден у дома.

На ресторант ще се развихри само съветникът от ГЕРБ Иван Вичков. Той планира да празнува на заведение с голяма компания от близки и приятели.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...