Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Дъщерята на Силва Зурлева с трогателни думи: Маме, благодаря ти…
България Важно

Дъщерята на Силва Зурлева с трогателни думи: Маме, благодаря ти…

Два дни, след като близки, приятели и колеги се стекоха в столичния храм „Света София“, за да си вземат последно сбогом със Силва Зурлева, дъщеря й Мила написа трогателен пост във Фейсбук. Тя благодари на всички, които са присъствали на поклонението и са изпратили в последния й път бившата шефка на Нова телевизия, пише dir.bg.

61-годишната Силва Зурлева загина при нелеп инцидент в семейната къща в село Ковачевица в новогодишната нощ. След празненство в заведение, Зурлева и съпругът й се прибрали вкъщи. Няколко часа по-късно Минко Зурлев я открива бездиханна върху стълбите, които са дървени и стръмни. При аутопсията стана ясно, че Силва е издъхнала мигновено от фрактура на гръбначния стълб.

„Маме, обичам те безкрайно, завинаги, че и след това!!! Благодаря ти за всички безсънни нощи, за всяка ласка, обич, внимание, разбиране и още хиляди неща, които само една майчица, която обича с цялото си сърце и души, може да направи за дъщеря си. Ти ме възпита да бъда искрена, истинска и с добро сърце. От теб научих какво е да се раздаваш за всички без да искаш благодарност. Ти ми показа целия свят и ме научи на “две и двеста”. Преди 12 години на връх Коледа ми обеща и написа “ние с теб ще се разделим само, когато Той (Господ) реши да ме вземе при себе си…” Този ден настъпи на 01.01.2020 година по най-нелепия начин, но мамо, аз знам, че ще бъдем отново заедно, просто не сега. Поклон пред Човекът, който помогна на много българи да живеят, даде надежда на дечица в нужда и всичко това без да очаква нищо в замяна. Благодаря на стотиците хора, които дойдоха от различни крайща на България и чужбина, за да изпратим теб мамо – една истински достойна българка“, написа Мила Зурлева.

Още новини по темата

Близки и приятели си взеха последно сбогом със Силва Зурлева

На кого прати SMS Силва Зурлева преди фаталното спъване?

Силва Зурлева е починалата жена в новогодишното утро

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...